- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitorkalibráló eszközök
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Szia.
Igazad van abban, hogy ha nem RAID módot állítassz be, akkor a másik aktivizálódik, de mivel alapbeállítás a RAID, szinte mindenki így használja, ergó a másik üzemmódot mivel kevesen használják kevesebb a közölt hibák száma is - a javítás is, tehát gyengébb minőségű lehet, azaz több hibát tartalmazhat. Külföldi site-okon is a RAID beállítást ajánlják.
Én is szívesebben használnám a RAID nélküli változatot ha nincs szükségem RAID-re, mert nem szimpatikus hogy bárki aki elinditja a gépet és belép a RAID menübe miket tud ott csinálni...
Ha a gigabyte mérnöke lennék, nem igen írnék olyat hogy a giga lap hibája.
Vagy kockáztatnám az állásomat
Az tetszik ezekbe a fórumokba tényleg hogy mikor az ember ír valamit, a többiek hajlamosak teljesen hülyének nézni őt, hogy ez miért van
Talán sokan ezért nem is irkálnak.
Mint írtam egyrészt tudom hogy így van (személyesen tapasztaltam), másrészt példának fehoztam a külső PCI-os kártyaként történő megvalósítást - ott durva lenne ha nem menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest