- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hBR
tag
[link]
Ez a pittyenés táblázat reális lehet ehhez az alaplaphoz? Mert keresgettem, de szinte csak ezt találtam. -
hBR
tag
Sziasztok ismét!
Tegnap sikerült megvennem végre ezt a remek kis alaplapot a következő összeállítással:
Phenom x4 9650
GEIL 4x1gb 1066
és más nincs is a gépben csak egy 400W-s táp egy sata és egy ide vinyó valamint egy nec dvd író (ide).
A problémám a következő lenne. Összeraktam a gépet, minden kábel a tápnak is a helyére lett aggatva, de amikor bekapcsoltam egyáltalán nem adott képet a monitorra. Se a DVI-ra se a D-Sub kimenetre. Próbáltam már egy Cmos resetet is rajta, de nem segített. Remélem tudtok valamit segíteni. Én arra tippeltem hátha az a gond, h alapból nem az integrált kimenetre küldi a jelet... de ez nem tűnik túl valószínűnek.
Válaszokat előre is köszi. -
törölt tag
válasz
Hurkaleves #392 üzenetére
Nincs semmi baj a Vista-val. Csak ugye a gépnek több erőforrását használja (értsd: a gépben nem hever semmi sem parlagon, mint pl XP vagy Linux alatt, fokozottan igaz mindez x64-re). Azaz a hw minden részének képesnek kell lennie a magasabb órajelre, nem csak az x86 végrehajtóknék és a hozzá kapcsolódó dolgoknak. Csak ez van benne.
-
Hurkaleves
őstag
-
Gerisz
addikt
válasz
Hurkaleves #386 üzenetére
Nekem reaper van ebbe a lapba. igaz nem phenommal.
Nekem se akartak menni tuningba. ki kellett kapcsolnom, hogy ne álljon meg semmi hibára. Azóta jó. Amit még állítani kell az a fix szorzó és akkor tökéletes. igaz csak 862-ig próbáltam cl4-be. Nekem a 64bites visnya is szarakszik, mert mikor beszéltünk róla akkor megnéztem a 266*12-t cl5-be és Linux alatt a memteszt is simán lefutott egy pár órát, de a rohadt visnya nem megy. -
LeslieG Jr.
őstag
Sziasztok!
Én is beléptem eme alaplap használók népes táborába.
Nagyon kulturált kis lapocska. Eddig nem bántam meg hogy ezt vettem. Igaz még nem tuningoltam de majd az is lesz csak még teszt időszak van gépügyileg mert nemrég raktam össze.
-
Hurkaleves
őstag
na most például 2900mhz a plafon 1.45 voltal!!!!!
valamikor 1.45 voltal 3200 is belefért....
ilyen hülye ez a rendszer teljesen "szeszélyes"
remélem a másik rammal rendbejön... -
Oliverda
félisten
válasz
Hurkaleves #386 üzenetére
Igen, be.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Oliverda #385 üzenetére
azt tudom, hogy nem intel! de azért valami tuningot csak vinnie kéne nem?
a kisebb időzítéseket sem szeresse....
még úgy ment egyszer, hogy 1000mhz 4-5-4-8-20...
az ocz-t meg kb 1/5hét múlva próbáljuk ki!
és akkor mégeccer megkérdem, hogy szerinted a ramok bekavarhatnak e? -
Oliverda
félisten
válasz
Hurkaleves #384 üzenetére
Az hogy Intel-es konfigban mit mentek teljesen lényegtelen. Ez nem Intel. Az OCZ Reaper szerintem jobb választás.
-
Hurkaleves
őstag
13.5 tel megy! de már plusz 0.5 voltot adtam neki mert alapon kifagyott a vindóz...
az elég gáz, hogy +200 megahercre már plusz feszt kell adni...
a célom az eddigi 3100mhz lenne...
de egyre gyanúsabbak a ramjaim is....
ősember szerint 1200mhz-t is mentek cl5-ben valami inteles konfig alatt....(én is láttam a tesztet!)
de nálam eggyáltalán nem veszi a tuningot!!!
öcsémnek van most ocz reaper (én is ilyet akartam csak nem volt...) és neki meg az inteles rendszerében nem megy!!! 800mhz cl4! ez a plafon azt mondja...
ha hazajön hollandiából nemsokára akkor ram csere lesz és teszt!egyébként elképzelhető, hogy a ramok kavarnak be? full defaultban mennek!
-
Oliverda
félisten
válasz
Hurkaleves #381 üzenetére
Nem, ilyet nem. 13.5x-es szorzóval sem megy?
-
Hurkaleves
őstag
egyszerűen a gépem egyik napról a másikra nem veszi a tuningot...
csak alapjáraton hajlandó elindulni.... bios F2
visszaraktam az F2a biost és azzal már hajlandó volt elindulni az eddigi tuning beállításaimmal!!egyszer....
aztán ugyan azt produkálta tehát semmit....
nem veszi a tuningot...
semmi nincs húzva csak a proci szorzó van emelve és a cpu fesz!na EZ mi lehet????
Oliverda: te tapasztaltál ilyesmiket anno?
-
GabiWong
csendes tag
- ezen a POST-os rész mi akar lenni? az indulásnál az a welcom screen(a gigabyte os kép) vagy mi az, van engedélyezve, de az is vagy bejön, vagy nem.
- uma most nincs engedélyezve, de ha volt se volt jó
- first init display onboard ...
- sideport auton van
- nincs tuningolva, csak a vga van lejebb húzva 300-ra
- dvi-t használom
- vista 64bit sp1 (de szerintem az op rendszernek nincs köze hozzá, mert olyan mintha a postig se jutna el, vagy ott áll meg fekete képrenyővel nem tudom, de ctrl-alt-del után már általában jó, és olyankor a kép is jön gyorsan, néha meg csak jóformán akkor jön már kép amikor a win betöltődött, vagy ugyebár nemjut semeddig...)
- beirtam a gép adatait, de leirom ide is: ga-ma-790gp, x2 5050e, chiftech cft-600, 4 x 2gb geil black dragon, wd 250gb re3
- én nem gyanakodnék driverre ( a legújabb van fent ), mert még a win előtte kezdődnek a gondok)
-
szki
őstag
válasz
GabiWong #375 üzenetére
Tippek Biosban:
- nincs letiltva a Post?
- legalább 256 MB UMA engedélyezve?
- first init dispaly Onboard (és nem PEG)?
- ctrl+f1-re előjövő Sideport funkció auton hagyniTuning van?
Melyik kimeneten van a display?
Op. rsz?
Adatlapodon a cuccokhoz beírhatnád a konfigod!A késői kép megjelenés ellenére én driver problémára gondolok.
Telepíteni kellene az ATI honlapról letöltött chipset drivert, és display drivert CCC nélkül. -
Hurkaleves
őstag
akkor a "nem indul normálisan a gép" nem csak nálam jelentkezik....
mi a k@ki lehet? -
GabiWong
csendes tag
Szia,
nincs tuningolva, az int. vga órajelét levettem 300MHz-re vagy 400ra nem is tudom, 600wattos chieftec táp van rákötve jól : ).
Érdekes mert, néha csak a kép jön később, néha meg indulás után lefagy vagy nemtudom mi történik vele. Irták itt hogy néha nem indul el, mintha nálam is hasonló lenne. -
GabiWong
csendes tag
Sziasztok,
nekem az lenne a kínom, hogy az alaplapi vga-val használom, és kép csak akkor jön belőle, amikor már tölt a win, néha nem is jön kép, nem mozdul a gép ienkor újrainditom, mi lehet vele szerintetek ? -
Hurkaleves
őstag
épp azt néztem, hogy valakinek corsair vx450 -es hajt egy szinte ugyan olyan rendszert mint az enyém.....
már először is tápra gyanakodtam és be is újítottam egy gigabyte superb 550-esre ami valamivel erősebb de aztán ezzel sem akart indulni....
valszeg nem a táppal van a gond....
van amikor a ramokat is indította tuningolva aztán csak alapon volt hajlandó menni....
ha az fsb-t állítom nagyobbra akkor azt előszeretettel állítja vissza alapra....
de így, hogy a BE procimnál csak a szorzóhoz nyúltam semmi máshoz így kénytelen tuningolva indulni...
ha egyszer "normálisan beröffen" és nem indul újra vagy 10 szer (akár win betöltése közben/előtt) akkor utána már rezetelhetem, ctrl+alt+del -ezhetem semmi baja elsőre indul mindig...
csak ha egyszer kikapcsolom (nem szükséges kikapcsolni a tápot hozzá) na azt nem szeresse...
este kipróbálom, hogy ha kikapcsolom a tápot majd vissza, hogy úgy indul e elsőre ahogy kell...
fingom nincs miért csinálja eddig egyik gépemnél, konfigomnál nem tapasztaltam ilyet....
próbálom szűkíteni a kört tesztekkel, hogy hol lehet a hiba....de...akkor nem a táppal lehet a baj...
pffff..... -
Aylarth
tag
válasz
Hurkaleves #372 üzenetére
Hááát nemtom....Figy, nekem pont Corsair 650-es van, és problémám, h. win betöltésénél újraindul a rendszer....hogyha előtte este nem kapcsoltam ki a tápegység kapcsolóját...arra gyanakszom, h. a ház elektromos rendszere a ludas, most veszek egy szünetmenteset és hátha úgy majd ,,cold start" megy.
Neked milyen hibajelenség van a bekapcsolásnál? -
Hurkaleves
őstag
én nekem F2 van most fönt....
tapasztalat? háát....talán több fesz kell, hogy a procim vigye a 3100-at stabilan...
F1-ben 1.425 kellet a 3100-hez most 1.45...
F2a-t még nem néztem ezzel a procimmal...
szal ha a több fesz a bios miatt van akkor eddig nem jobb a többitől...
bár már én is alig igazodok ki a gépemen néha....én nemtom de szerintem még mindig a táppal van a gond....szarakodik bekapcsolásnál...
most pályázok egy corsair 650-esre....ha azzal sem fog menni akkor passz....remélem nem a lap a ludas....már elegem van lapokból... -
-
Aylarth
tag
Emberek!Van akinek van már v.mi tapasztalata az új Bios-al?
Akkor egyébként h.ha jól értem a híreket, ebbe az alaplap-ba is tudunk venni egy AM3-as procit, ami elmegy a DD2-es ramokkal, és később pedig elég venni új alaplapot és ramot a proci ugyanúgy beleilleszkedik majd az új lapnak a foglalatába és viszi DD3-as ramokkal is a rendszert? -
RootRulez
félisten
Ilyesmi lapot szeretnék majd venni, 24-26 körüli gigabyte... fasza
-
Weaver
senior tag
válasz
applause #363 üzenetére
aha, értem. én nem arra gondoltam, ezért kicsit elbeszéltünk egymás mellett. így tiszta.
azt a frissítést várom, ami majd am3 kompatibilissé teszi a lapot.
feltéve ha megvalósul, szvsz elég nagy kibaszás lenne, ha nem nyelné be idővel ez a lap az új am3 procikat. de ha igen, akkor igen időtállónak és jó befektetésnek bizonyulhat ez a lap. -
Gerisz
addikt
válasz
Hurkaleves #351 üzenetére
ááááá
A Visnya bszik betőtenyi így.(a linux megy de oda minek)
266*12 ht:800-on. De az nb szorzót ebbe nem lehet állítani. -
Oliverda
félisten
"Eleinte 3x2gb rammal akartam megvenni, csak volt egy ismerősöm aki meggyőződéssel állította, hogy a 4 magnak külön minden slotba kell egy FSB-vel megegyező órajelű memória a tökéletes működés érdekében"
Ez egy tökéletes marhaság. 2 modult vegyél és 2x2GB-t vagy esetleg 2x4GB-t ha van már ilyen.
-
hBR
tag
Sziasztok!
Éppen ma esett a választásom erre az alaplapra (GA-MA790GP-DS4H) és hozzá egy AMD Phenom 9150 X4 procira. Eleinte 3x2gb rammal akartam megvenni, csak volt egy ismerősöm aki meggyőződéssel állította, hogy a 4 magnak külön minden slotba kell egy FSB-vel megegyező órajelű memória a tökéletes működés érdekében. Én már annyira nem követtem figyelemmel a sokmagos rendszerek fejlődését, utánaolvasásaim pedig eredménytelenek voltak. Szóval most már szeretnék tisztán látni ezekkel a memóriás dolgokkal. Hogyan dolgoznak jól együtt meg ienek. Válaszokat előre is köszi.
bocs ha nagyon hülyeséget kérdeztem -
applause
aktív tag
F2 bios megjelent.
Ezzel együtt eltünt az F2A bios, és semmi újjat nem írnak róla.
-
Hurkaleves
őstag
ram szorzó 4x-es, fesz neki 2.1v (időzítést először cl5-ben próbáld de a reapereknek többet is tudniuk kellene....mármint kisebb értékeket...)
meg az nb-nek is adhatsz 1.35-öt....266-os fsb-nél...
a procinak meg....amennyit "kér"
nb szorzó: 8x
ht link: 1.6ghz
ezek így fognak menni 2128mhz-cet
talán ekkora ht link sebességnél az sb-t is rakhatod 1.3v-ratalán így....
-
Gerisz
addikt
Hogyan kell stabilizálni a gépem 266*12-n, hogy menjenek a ramok 1066-on?
-
törölt tag
válasz
Hurkaleves #345 üzenetére
Ugyan úgy, ahogy upgrade-elni.
-
Gerisz
addikt
válasz
Hurkaleves #345 üzenetére
Az mit akar jelenteni?
Régebbi bios-t raksz fel?
Vagy butítani? -
Hurkaleves
őstag
downgrédelni bios-t hogyan lehet?
-
-
Oliverda
félisten
válasz
Hurkaleves #340 üzenetére
Adj neki egy BIOS resetet az a biztos. Vedd ki az elemet 15 percre meg húzd ki aztán kezdd előről. Az OP. rendszer ugyanaz mint az MSI esetében?
ACC nélkül milyen?
-
gyiku
nagyúr
válasz
Hurkaleves #340 üzenetére
szerintem az msi lapok is jok voltak
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Oliverda #339 üzenetére
figya! ha 1.4 volton 2600mhz-cel sem jön be a vindóz akkor mi a szar van?
mert már felidegesít!
néha stabil 2750-en, 2800-on néha csak alapon hajlandó működni...
most is alapon megy mert ahogy írtam 2600-on sem indult a gép!!
az acc skálát végignéztem -12 től +12 ig de ebben a lapban nekem a minusz értékek jöttek be....abból is a -8....az msi-ben +10 el ment 2900-at stabilan...
ránézek még egyszer a plusz értékekre is deee.....hát nemtudom....
a procim degradálódhatott volna? nem kéne neki.....kb 1-2 hónapot járt 1.4-1.45 fesszel jó hűtéssel! ennyit bírnia kéne nem?
szerintem megint belenyúltam egy "fasza" lapba.... -
Oliverda
félisten
válasz
Hurkaleves #338 üzenetére
acc: -8%
Szerintem ezzel van baja. Inkább valami pozitív értéket adj neki vagy próbáld kikapcsolni.
-
Hurkaleves
őstag
most talán meggyógyult.....de néha még szarakodik....nem értem még mindig de talán most jó lesz....
-
Hurkaleves
őstag
háj all!
cseréltem a corsait vx 450-emet egy Gigabyte Superb 550 -es tápra és tuning beállítás mellett elsőre mindíg indította a rendszeremet sőt még picit húzni is tudtam a procin! na én ennek nagyon megörültem de ma reggel az fsb mindig visszaállt 200-ra....nem tudom miért...
a tegnap esti beállításaim a következők voltak:fsb: 255
cpu: 11x (2805)
ht: 2040
nb: 2040
ram: 1020 (4-5-4-8-20)
acc: -8%feszek:
cpu bios: 1.45v (idle: 1.44v stress: 1.47v)
cpu nb vid: +0.5v
nb: 1.35v
ram: 2.1v
sb: 1.3vprime-ot 10 percig hagytam futni....
ma reggelre meggondolta magát a rendszer és nem hajlandó venni a 255-ös fsb-t...
csak default-ban megy....
kipróbálom este egy másik táppal...havernak van egy corsair hx 520-asa megnézem azzal mit tud....de lehet nem a táppal van gond...nemtom.....csak próbálkozok.
cmos clear már volt a bios pedig F2a....ötlet?
-
csaabz
őstag
Hello!
Jelenleg 2*1 GB Geil Ultra van az alaplapomon.
Tervezek még hozzá 2*512MB-ot. Az alaplap kiskönyve kissé megkavart, azzal kapcsolatban,h hogyan kell betenni 4 db memóriamodult,h működjön a dual channel mód.El tudná vki mondani?
Köszi... -
Gerisz
addikt
-
Hurkaleves
őstag
sajna kevés a corsair 450-es tápom a jelenlegi rendszeremhez....elképzelhető, hogy a tuning is emiatt akadozik....be kell újítanom egy nagyobbat...(a bekapcsnál sem indul elsőre a gép...) pifff...
-
Weaver
senior tag
-
spgabor
aktív tag
Hali!
Valaki meg tudja mondani, hogy amikor bekapcsolom a gépet az alaplap üdvözlőképernyőjét jelenítse meg, ne a memóriateszt, meghajtók és egyéb információkat. Biosban hol kell bekapcsolni a képernyőfunkciót? alaplapom: giga ma790x-ds4
Előre is köszi a segítséget!Üdv:
spgabor -
Pyriel
tag
Én sem tudok szinte csak jót mondani erről a lapról. Egy problémám volt vele, hogy a Zalman CNPS9500 cpu hűtő alig fért el a lapon található passzív hűtőtől.
A HD3300-as integrált vezérlőchip is szép teljesítményt nyújt - legalábbis a konkurenciához képest - de azért játékra egy kicsit kevés. Ettől függetlenül respect a Gigának és az AMD-nek is.
-
Tom19
tag
válasz
Hurkaleves #325 üzenetére
Sziasztok!
Nálam megy rendesen a lap, már 1 hónapja megvan, eddig semmi gond sem volt vele.
GEIL 2x2Gb 800Mhz-es RAM 4-4-4-12 időzítéssel
Az AMD Athlon X2 5000+ BE m pedig simán megy 3.2Ghz-es órajelen, 1.375V-on
Windows VISTA x64 és XP 32bit is van a gépen, ennyi RAMmal sztem a Vista jobban megy mint az XP, játékok ugyanúgy mennek, FC2 legjobb beállításokkal 40FPS átlagban.
Jó kis alaplap, csak kicsit olcsóbb is lehetett volna, amikor vettem
-
Hurkaleves
őstag
válasz
TomBoy1986 #323 üzenetére
az msi-nél +10%ra állítottam pl...
anélkül nem ment volna 2900-et... -
TomBoy1986
veterán
válasz
Hurkaleves #321 üzenetére
Külföldön én is azt olvastam, hogy a +x%-ok a hatásosak, de nekem valahogy az AUTO mellett a -y%-ok jöttek be az MSI-nél.
És egyébként tényleg iszonyat, hogy mennyivel lassabb a Crysis Vista alatt... de ezért a játékért én ugyan vissza nem térek már XP-re.
-
törölt tag
válasz
Hurkaleves #320 üzenetére
Ez spec DX10 vs DX9 probléma. Arról nem is beszélve, hogy a krájfosban csak álDX10 van, de az erőforrásigénye hatalmas ilyen módban. Egy elbaszott kód az egész (mármint a krájfos).
-
Hurkaleves
őstag
válasz
TomBoy1986 #319 üzenetére
acc +4%-on van...
több beállítást még nem próbáltam....de ránézek... -
TomBoy1986
veterán
válasz
Hurkaleves #317 üzenetére
Na még mindig nem megy normálisan a lapban a Phenom? Az ACC-vel kipróbáltál több variációt is?
-
törölt tag
válasz
Hurkaleves #316 üzenetére
Miért felejtené el? Rendesen be kell állítani a BIOS-ban a mindenféléket.
-
Hurkaleves
őstag
nekem jól sereg a g.skill ramokkal! jelenlegi beállítás a következő:
1000mhz 4-5-4-8-20 és 2.1V
a proci tuning viszont közel sem olyan jó mint az msi dka790gx platinum-ban volt...
ott 1.45-tel 2900-et ment a phenom 9600-osom ebben a gigában pedig 1.425-tel megy 2750-et.....és szerintem ez a plafon.....vagy elképzelhető, hogy nagyobb fesszel kicsalhatnék belőle még egy pár megahertzet de nem ér annyit a dolog, hogy szét mennyen a lapom.... -
Pyriel
tag
Tegnap előtt összeraktam az új konfigot, tegnap pedig telepítettem a rendszert. Nem tudom mi lehet a gond, de Vista alatt nálam, miután telepítette a Catalyst-ot, bootolás után lefagy a rendszer. Totál hibernáltság. Ha nincs fent a Catalyst akkor nincs ilyen jelenség. 8.10 és 8.5-ös (ez van a gyári CD-n, amit a laphoz adtak) esetében lett kipróbálva. XP alatt nincs ilyen probléma.
Van tipp, hogy mi lehet ez?
-
Gerisz
addikt
válasz
Hurkaleves #305 üzenetére
Na mi van a tuninggal?
Mert nekem se megy az új Reaper-ekkel ha cl4-ben használom őket és nem fixálom a szorzót.
Mondjuk a kezdeti nehézségeken átsegített a Bios frissítés és a Figyelmeztessen minden hibára mód kikapcsolása. (ezt az OCZ ajánlotta) Meg a Visnya se jó mert annak meg kellene a KB929777-es patch, hogy működjön a ramokkal. Hiába töltöm le mindig azt mondja, hogy nem ehhez a rendszerhez való -
Balinov
titán
Milyen procid van? Ha nem Phenom, akkor a proci beepitett memvezerolje (IMC) csak DDR2-800-ig kezeli a ramot (persze tuningnal emelkedik megfelelo jatszas utan a ram orajel is). Ha Phenom, akkor az hivatalosan is tamogatja (IMC szinten) a DDR2-1066-os ramot. Igy ha olyat raksz bele,akkor elvileg mindenfele allitgatas nelkul is 1066-on kell, hogy jarjon a memoriad.
-
Pyriel
tag
Sziasztok!
Tegnap óta van egy ilyen lapom nekem is. Valószínűleg butaságot kérdezek, de chipset driver néven, és több más driver nevén is a laphoz adott lemezen ATi Catalyst foglal helyet. Ez most az jelenti pl. hogy a chipset driver része lenne a Catalyst meghajtóproginak??? Lemaradtam a fejlődésben lehet, úgy emlékeztem, hogy minden driver külön kis program képében szerepel. A Gigabyte oldaláról is leszedtem a drivert, az is Catalyst driver.
Más. 2x1 GB 1066 Mhz Geil Black Dragon memória van a lapban, de alapból 800 Mhz-en fut. Azt megtaláltam a BIOS-ban, hogy hol lehet ezen állítani, és ott elérhető a 1066 Mhz is. Kérdésem, hogy csupán ennyi a dolgom, hogy a BIOS-ban a szorzót átállítom, aztán nyomás 1066 Mhz-en?
-
Aylarth
tag
Van egy újkeletű problémám, amire nemtom tud-e v.ki v.mi tippet adni.
Jól megy a gép, de van, h. bekapcsoláskor újraindul, már a biosnál is, és egyszer észrevettem,h. a cd-rom-ot pörgette. Miután lehúztam utánna megszünt, de nemtom mi lehet a hiba forrása. Hihetetlen sokáig tököl a boot-olásnál amikor be van dugva, 4120-as LG DvD író amúgy, kábelek ellőrizve, cserélgetve, mindnél ugyanaz.
V.kinek v.mi tipp? Esetleg BIOS-ban kellene v.mit állítani?
Előre is köszi
Másik kérdés még: Szerintetek érdemes lecserélni a 800-as ramokat 1066-osra? Későbbi Deneb akció esetére? -
Pokzoli
tag
Sziasztok!
2x2 GB-os 1066MHz GEIL RAM-al használja valaki a lapot?
-
Hurkaleves
őstag
ma mosmá ilyen lapom van! és a memória is megy benne!
eggyetlen dolog nem megy az pedig a TUNING!! és krvára nemtom hol a hiba...
need help! thx. -
Hurkaleves
őstag
na szevasztok!
mert a memó support list-ben nem találtam ezért kérdezek rá, hogy a lap bevenné e az alábbi modulokat:
G.Skill F2-8500CL5D-2GBPI kép
tehát 2x1G 1066 55515-ös ram párról lenne szó....
a ram már megvan de ha nem menne a lapban akkor nem cserélném az msi dka 790gx platinumomat...kösz.
-
applause
aktív tag
Érdekes hibába ütköztem. Adatmentés céljából rádugtam egy IDE vinyót a gépre. Az e-satás (hátlap kivezetés utólag beszerelve) vinyóra akartam írni, de nem sikerült mivel rendkivül belassult és hibázott. Mivel az e-satás vinyó rackján van USB is azon keresztül próbáltam és minden gond nélkül ment a másolás.
Találkozott-e valaki ilyen problémával. -
spgabor
aktív tag
Helló!
Van egy problémám, amire szeret amire szeretnék segítséget kérni. Van egy GIGABYTE GA-MA790X-DS4 típusú alaplapom, ami a következőt produkálja: nem ad képet és valami hibajelet sípol(hosszú-hosszú-hosszú, belesípol egy rövidet-rövid-hosszú-hosszú-hosszú-... A rövid sípolás utáni hosszúknál olyan, mintha mindig újraindítaná magát). Néha hiba nélkül elindul, néha pedig ezt a jelenséget produkálja, és egyszer csak elindul. Kérlek segítsetek, mert tanácstalan vagyok. Mi lehet a hiba okozója? Előre is köszönöm!
Üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Crew sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest