- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoulfly
tag
Szia!
A chieftec táp pontosan milyen?Nekem a CTG széria van.Kell lennie rajta egy 8 pines csatinak egyben!Az mehet is az általad említett 2*4 pinbe!Ha nincs akkor a 2*4-es felállást használd!Elvileg ha nincs akkora proci akkor elég kellene lennie 1*4nek is!
A 6+2 az videokártya táp! -
Zoulfly
tag
Ismét adtak ki új biost!
-
Zoulfly
tag
Szerintem az ACC funkcióra vonatkozhat!Felraktam én is az új bios-t F9/nekem a sima UD3 van/
Már nem abban a menüben található a magfeloldás!Kapott egy sima core unlock funkciót.
Enabled/DisabledA + magok aktiválásánál már nem írta ki hogy ECC firmware update!Simán lekapcsolt a gép és restart!Eddig megy a kis B55
Talán még az sata vezérlő kaphatott valami frissítést!A detektálásnál mintha valami változott volna!
-
Zoulfly
tag
Üdv!
Kérdésem lenne:a 770T UD3 és UD3P között mekkora különbség van?A giga oldalát nézegetve a 8+2 fázis tűnt fel...Ezen kívül esetleg valami?
Másrészt a P változatot nem is nagyon lehet beszerezni.Legalábbis nagyobb oldalakat kínálatát nézve.Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 7
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest