Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoulfly
tag
Szia!
A chieftec táp pontosan milyen?Nekem a CTG széria van.Kell lennie rajta egy 8 pines csatinak egyben!Az mehet is az általad említett 2*4 pinbe!Ha nincs akkor a 2*4-es felállást használd!Elvileg ha nincs akkora proci akkor elég kellene lennie 1*4nek is!
A 6+2 az videokártya táp! -
Zoulfly
tag
Ismét adtak ki új biost!
-
Zoulfly
tag
Szerintem az ACC funkcióra vonatkozhat!Felraktam én is az új bios-t F9/nekem a sima UD3 van/
Már nem abban a menüben található a magfeloldás!Kapott egy sima core unlock funkciót.
Enabled/DisabledA + magok aktiválásánál már nem írta ki hogy ECC firmware update!Simán lekapcsolt a gép és restart!Eddig megy a kis B55
Talán még az sata vezérlő kaphatott valami frissítést!A detektálásnál mintha valami változott volna!
-
Zoulfly
tag
Üdv!
Kérdésem lenne:a 770T UD3 és UD3P között mekkora különbség van?A giga oldalát nézegetve a 8+2 fázis tűnt fel...Ezen kívül esetleg valami?
Másrészt a P változatot nem is nagyon lehet beszerezni.Legalábbis nagyobb oldalakat kínálatát nézve.Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest