- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csika
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
Van egy GA-MA770T-UD3P lapom.
Easy tune 6-tal szeretném szabályozni a ventilátorok fordulatszámát. Sajnos amikor feltelepítem az ET6-ot, akkor a külső hangkártyámon a hang nekiáll szaggatni (olyan 2 mp-ként, teljesen hallgathatatlan - Konnekt8 a típusa).szerintetek ilyenkor mit lehet csinálni? Ki akartam próbálni az 5-ös verziót is, de sehol sem találtam olyan helyet ahonnan letölthető lenne. Esetleg más programmal meg lehet oldani a ventilátorok szabályozását?
WIN7 Enterprise az op rendszer a számítógépen (64 bites).
Előre is köszi a segítséget,
csika -
csika
tag
Sziasztok!
Megkérdrzem itt is, biztos ami bizonytalan ...
Egy GA-MA770T-UD3P lapot néztem ki, sokak tanácsára. Holnap kell megrendelem a gépet (egy helyen szeretnék mindent megvenni). Tegnap pont ilyen lapjuk nem volt. Ha addig nem kapnának ilyent, akkor mit javasoltok helyette? Árban kicsit tudok többet is szánni rá, de fontos, hogy a Mugen2 rámenjen majd.Köszönöm,
csika -
csika
tag
Sziasztok!
GA-MA770T-UD3P-s lapot néztem ki magamnak.
Scythe Mugen2-es hűtőt tennék a procira.
A kérdésem az lenne, hogy megoldható-e (elfér vagy sem)?
Ebben a fórumban láttam, hogy van akinek csak úgy sikerült, hogy feljebb applikálta rá a ventit mint a gyári helyen, más viszont GA-MA790XT-UD4P nem írt ilyenről. Ahogy néztem a processzor környékén mindkét lap teljesen úgyanúgy néz ki.Tapasztalta van valamelyikőtöknek ezzel a komboval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest