Új hozzászólás Aktív témák
-
csika
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
Van egy GA-MA770T-UD3P lapom.
Easy tune 6-tal szeretném szabályozni a ventilátorok fordulatszámát. Sajnos amikor feltelepítem az ET6-ot, akkor a külső hangkártyámon a hang nekiáll szaggatni (olyan 2 mp-ként, teljesen hallgathatatlan - Konnekt8 a típusa).szerintetek ilyenkor mit lehet csinálni? Ki akartam próbálni az 5-ös verziót is, de sehol sem találtam olyan helyet ahonnan letölthető lenne. Esetleg más programmal meg lehet oldani a ventilátorok szabályozását?
WIN7 Enterprise az op rendszer a számítógépen (64 bites).
Előre is köszi a segítséget,
csika -
csika
tag
Sziasztok!
Megkérdrzem itt is, biztos ami bizonytalan ...
Egy GA-MA770T-UD3P lapot néztem ki, sokak tanácsára. Holnap kell megrendelem a gépet (egy helyen szeretnék mindent megvenni). Tegnap pont ilyen lapjuk nem volt. Ha addig nem kapnának ilyent, akkor mit javasoltok helyette? Árban kicsit tudok többet is szánni rá, de fontos, hogy a Mugen2 rámenjen majd.Köszönöm,
csika -
csika
tag
Sziasztok!
GA-MA770T-UD3P-s lapot néztem ki magamnak.
Scythe Mugen2-es hűtőt tennék a procira.
A kérdésem az lenne, hogy megoldható-e (elfér vagy sem)?
Ebben a fórumban láttam, hogy van akinek csak úgy sikerült, hogy feljebb applikálta rá a ventit mint a gyári helyen, más viszont GA-MA790XT-UD4P nem írt ilyenről. Ahogy néztem a processzor környékén mindkét lap teljesen úgyanúgy néz ki.Tapasztalta van valamelyikőtöknek ezzel a komboval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- EAFC 25
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest