Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Ahogy coolman is írja, win7 telepítés előtt kellett volna AHCI-t állítani. De esetleg nézd meg ezt a leírást, ajánl megoldást telepítés utáni AHCI állításra.
A CD-t dugd az utolsó sata portok valamelyikére és (ha van rá mód, akkor úgy állítsd be biosba, hogy az utolsó SATA portok IDE módban működjenek. (legalább is nekem így kellett beállítanom UD3P-nél. 0-3-ig AHCI 4-5 IDE.) manualba tuti le van írva hogyan kell.
-
Gerisz
addikt
Olvasd el a Processzorok mélylélektana című cikket, ha sietsz akkor csak az összes táblázatot, vagy amelyikre szükséged van.
Nincs baj a sok kommenttel, azért van a fórum. -
Gerisz
addikt
-
Gerisz
addikt
Az sincs odaírva a Bios-hoz, hogy működik az energiagazdálkodás a fesz változtatása és szorzó változtatás esetén is, pedig az F2-vel nem megy. A Beta-t tedd, nekem is rég az van.
Nem fogják odaírni, sőt én az elsőről rögtön a Boot képernyő miatt váltottam, mert az elsőben nem is a 333-as képernyő volt, hanem a "sima" -
Gerisz
addikt
Szia!
Elvileg bírja a lap az 1600-as ramokat. Nem szabad beletörődni, emelni kell a feszeket, állítgatni a rendszert, felfrissíteni a Bios-t a legújabbra, ezzel javul valamennyit a dolog.
De tényleg sajnos a giga szarok a vevőre hozzáállása miatt van az egész.
Milyen hűtő van a procin? Amikor tuninggal érték el a ram sebességét akkor milyen hibával lépett ki? A hibakódot írd le.
Időzítéseket is érdemes megnézni, meg a sebességeket és feszeket.
Az 1.hsz-ben van Oliverda tuning és architektúra leírásának a linkje, K10 és 10,5 túlhajtási útmutató, azt érdemes elolvasni. Le lesz benne az is írva, hogy a proci memvezérlője 1333Mhz-es ramokat kezel, az hogy itt van lehetőség szorzó emeléssel nagyobb sebességre csak egy fogás.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi