- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Ahogy coolman is írja, win7 telepítés előtt kellett volna AHCI-t állítani. De esetleg nézd meg ezt a leírást, ajánl megoldást telepítés utáni AHCI állításra.
A CD-t dugd az utolsó sata portok valamelyikére és (ha van rá mód, akkor úgy állítsd be biosba, hogy az utolsó SATA portok IDE módban működjenek. (legalább is nekem így kellett beállítanom UD3P-nél. 0-3-ig AHCI 4-5 IDE.) manualba tuti le van írva hogyan kell.
-
Gerisz
addikt
Olvasd el a Processzorok mélylélektana című cikket, ha sietsz akkor csak az összes táblázatot, vagy amelyikre szükséged van.
Nincs baj a sok kommenttel, azért van a fórum. -
Gerisz
addikt
-
Gerisz
addikt
Az sincs odaírva a Bios-hoz, hogy működik az energiagazdálkodás a fesz változtatása és szorzó változtatás esetén is, pedig az F2-vel nem megy. A Beta-t tedd, nekem is rég az van.
Nem fogják odaírni, sőt én az elsőről rögtön a Boot képernyő miatt váltottam, mert az elsőben nem is a 333-as képernyő volt, hanem a "sima" -
Gerisz
addikt
Szia!
Elvileg bírja a lap az 1600-as ramokat. Nem szabad beletörődni, emelni kell a feszeket, állítgatni a rendszert, felfrissíteni a Bios-t a legújabbra, ezzel javul valamennyit a dolog.
De tényleg sajnos a giga szarok a vevőre hozzáállása miatt van az egész.
Milyen hűtő van a procin? Amikor tuninggal érték el a ram sebességét akkor milyen hibával lépett ki? A hibakódot írd le.
Időzítéseket is érdemes megnézni, meg a sebességeket és feszeket.
Az 1.hsz-ben van Oliverda tuning és architektúra leírásának a linkje, K10 és 10,5 túlhajtási útmutató, azt érdemes elolvasni. Le lesz benne az is írva, hogy a proci memvezérlője 1333Mhz-es ramokat kezel, az hogy itt van lehetőség szorzó emeléssel nagyobb sebességre csak egy fogás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest