- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
válasz
vizirider #1781 üzenetére
+0.075V-on fagyott, +0.05-ön meg nem, ez érdekes.
eszgé 100 kolléga javaslatával egyetértek, a memóriákat CR1-ben próbáld meg. Én például kezdettől fogva így hajtom őket, de többektől olvastam, hogy így stabilabb. (Nem tudom, hogy miért van ez így, ez is tipikus példája annak, amkor a Számítástechnika Ördögének keze beteszi a lábát.)
-
eszgé100
őstag
válasz
vizirider #1781 üzenetére
[kokrétan ilyen]
inkább ilyen kékeszöld, élőben nem ennyire kék, csak már lámpafénynél csináltam telefonnal.
én már a kezdetek óta adtam feszt az nb-nek, most nem tudom mennyi a lépcső, de azt tudom, hogy csak egy fokozatot (talán 0,025v??) most megy rendesen, csak ha az 1-2 foglalatba rakom akkor vannak gondok, a 3-4ben faszán mennek úgy ahogy elő van írva, pl Everest is 1600/cl7-hez 1,8v-ot ír, 7-6-6-28-hoz meg 1,9v. azt próbáltad, hogy cr1-re állítod? nekem még az is okozott gondot az elején, mindegy milyen sebességre raktam, ha cr2-re volt állítva nem ment rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged