- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
leo58hun
csendes tag
válasz
leo58hun #777 üzenetére
Nos emberek, a probléma megoldódott.
Vettem 1 nagyobb, jobb tápot ami......hát ugyanúgy nem oldotta meg a problémát.Annyira felbaxtam magam rajta, hogy végső elkeseredésemben még rászántam 1 kis pénzt.Gondoltam ha ez sem válik be, akkor felgyújtom.
Vettem hozzá egy Spire Storm 610-es hűtőt.Mindent úgy csináltam ahogy ezelőtt.A régi pasztát letakarít.Alkohollal letisztítottam.Vékonyan pasztáztam és.......25C szobában 2 órás evereszt stab teszten a cpu 47C és stabil.
Probléma megoldva. -
dízelracer
őstag
válasz
leo58hun #777 üzenetére
Én egy E2160-at vágtam haza tavaly. Tuning közben valószínűleg túl nagy feszt kapott és tönkrement. Hajszálra ugyanezeket a tüneteket produkálta mint a tiéd. Ezt követően már böngészés + winamp közben is percek alatt képes volt annyira felhevülni, hogy lekapcsolt a gép. Ha ráindítottam valami játékot nem telt el 20másodperc és lekapcsolt a gép. Bár nálam a cpu hűtőborda is tűz forró volt nálad meg éppen csak langyos. Valószínűleg az alaplappal lesz valami galiba. Ramot hiába cseréled ki a proci extrém melegedéséhez semmi köze nincs. Tápcserét viszont ejtsd meg minél előbb. Ingadozó feszültséget egyik alkatrész sem tolerálja túl sokáig.
-
szaszapi
őstag
válasz
leo58hun #777 üzenetére
Erről írtam még anno,nekem is ugyanezt a problémát produkálta.Én hd 5770-el hajtottam.Játékok alatt kifagyott a gép ujraindult everest szerint felforrósodott a cpu,de nagy lófa..t.Mindenre gyanakodtam újrapasztáztam,gigabyt-tal 100 levél váltás de semmi,nem is érdemes beszélni velük mert nem a kérdésre válaszolnak.Aztán a legfrisebb bios-sal megszűntek a játék gondok.F6H biost rakd fel és már korábbi biosban orvosolták a hd 5000es kártyáknál a későn beröffenő gondot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest