- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Ez így van...nekem is volt XP120am...sokkal jobban hűti a foglalat környékét, mint bármi más megoldás...mérni meg max kézzel lehet...ebből ki indulva sokkal jobb egy hasonló hűtő mint bármi merőleges hűtő HP esetén...
mikk2000: Nem lettél le ugatva vagy hasonló...megosztottuk a tapasztalataink...és hidd el van elég...HP lényege viszont kimaradt az elméletedből...már írtam gondold végig a HP működését...szal nem elég a pwm bordájára levegőt engedni... -
bim
veterán
szerintem a HP. ami a DS4-en van talán a stock hütűvel üzemelne a legjobban.kár hogy a procira viszont nem ér semmit.
azok után a lapra fujóra szavaznék mint te.
amugy meg az infinity biztosan nem vinne el passzivan egy C2D-t.
vagy ha igen akkor 8 házventivel egy olyan huzatban aminél horpad a ház oldala akkor meg minek.
a passziv lényege a hangtalanság.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest