- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
válasz
Gorneck
üzenetére
Amugy amit most kiprobálnék és csurog a nyálam a 6420as és 6320 as core duok
kár hogy mind dobozos
igy esélyem sincs , kiváncsi vok mit tud tuningba és menyire érné meg megvenni, teljesítményben ua azon a mhz en ami most hazsnálom mennyivel nyujtana többet stb.... szoval eléggé érdekel..... Elvileg ua az a magos szoval tuningba ua az csak teljesítményben lenne ''sokkal'' jobb.
Vakegérke :'' jár'' szora vissza térve mondtam hogy lehet szarul fogalmaztam ,bocsánatot is kértem érte ollitol , és tényleg mindenkitől bocs akit ezzel megbántottam
de mentségemre szolgáljon 4 órát aludtam (nők

)nem igazán vagyok toppon, amugy is mindig szar voltam fogalmazásból és helyesírásbol
szoval holnap korán kelek ,megyek dolgozni és még mindig fent vagyok azt hiszem gép függő vagyok ...jah és ez haragudás téma
vicces én senkire nemtok haragudni
[Szerkesztve] -
válasz
Gorneck
üzenetére
nálunk csak gigasus van (asus meg giga
) az összes féle p5b-t végig probáltam hát az kész szerintem ,mind szar továbbra is utálom az asust.... a gigák közül az s3 széria katasztrofa 10 ből 9 et vissza küldtünk hogy hogy el sem lett adva ds3 ds4 ek bírják de ds3 bol is hoztak vissza egy párat eddig a ds4 nek a legjob a stat ja tuningba is.... most hoztak msi kb 3 hete nemvolt se erőm se energiám kiprobálni a mostani szorakozásom is csak ugy jött kiakartam végre probálni hogy megy e 500s fsb-t és amugy is lusta vagyok gépet tesztelni cserélni szerelni egésznap ezzel foglalkozom örülök hogy az enyémhez nem nyulok hozzá
Időzítésekkel nagyon sokat szorakoztam ami fura ha biosba ''high speed dll setting'' -et 2 opcioba rakom ,azt nagyon nem szereti nem is tudom mire jó (tudom mi van rá írva ) de nálam semmi értelme nem volt idáig.....
amugy ramidőzítésekről annyit hogy p5b be minden alapon sokkal gyorsabb a ram kezelés viszont sokkal válogatosabb is csak a márkás ramokat eszi
P5B vel kapcsolatban meg lehet hogy én vok láma de idáig akármelyiket is probáltam egyik sem jeleskedett nálam tuningba sőt szar volt ..... egyedül a deluxos változat hozta a ''papírformát'' (amiket forumon olvasgat az ember) szoval szerintem az egész p5b cirkusz nagy reklám fogás kiprobáltam vagy 5 db ot de egyel sem ment
Ebből kifolyolag a Ph!-s tesztet sem értettem igazán amiért olyan jól értékelték:S Nekem fura.....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

kár hogy mind dobozos
igy esélyem sincs , kiváncsi vok mit tud tuningba és menyire érné meg megvenni, teljesítményben ua azon a mhz en ami most hazsnálom mennyivel nyujtana többet stb.... szoval eléggé érdekel..... Elvileg ua az a magos szoval tuningba ua az csak teljesítményben lenne ''sokkal'' jobb.
szoval holnap korán kelek ,megyek dolgozni és még mindig fent vagyok azt hiszem gép függő vagyok ...jah és ez haragudás téma