- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Hack3er
őstag
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Van vkinek konkrét gyakorlati tapasztalata is az integrált VGA-s DS3-al? Mert itt most jóól lebeszéltetek róla, és végül nem ezt rendeltem meg (16K Ft-ért), hanem a P DS3-at. (9K-val többért) Vajon tényleg megéri a plusz kiadást?... Hmmm.. valszeg ezt már soha se tudom meg..
Nyugtassatok meg, hogy ugye az Abit IB9 sem lett vna jobb választás??
Mondjuk ez kicsit buta kérdés volt egy Gigabyte totyikban... de azért kíváncsi lennék az elfogulatlan véleményekre.
Most pedig nincs más hátra, hátradőlök és várom a DS3 -érkezését. -
c41r0^
őstag
hát úgy van beszerelve, ahogy a szerelési útmutatóban is le van fotózva, csinálok egy kis rajzot róla, ez a ház lenne oldalnézetből
a levegő irányát piros nyíl jelöli
a táp 500W FSP, mondjuk az nem biztos, hogy az ő ventije befúj a házba...inkább az is kifelé szív, csak ezt már nem javítom a rajzon...
találtam jobb képet:
[Szerkesztve] -
Ch4os
aktív tag
Hát ez a baj! Egyszerűen kaka!
Gondolom nagy terhelés lenne szegény hangkarinak egyszerre sztereo, meg 5.1, 7.1, 9.1 ... hangot előállítani.
De rájöttem a megoldásra, beteszek egy hangkarit. Arra külön ráteszem a fejhallgatót, és az sztereoban fog adni.
Ha délután megoldom, akkor részemről lezárt ügy. -
keszegduda
őstag
Nekem is írja, hogy különböző ramokat(méret,chip) is tud kezelni, és még a DC-vel rádob egy lapáttal!
Én egyelőre még nem vállalnám be, így is nagyon mennek le az árak, majd ha stagnálnak és valaki kipróbálta, akkor nekirugaszkodom...
MOD: senior tag lettem..
[Szerkesztve] -
Háhá!
Ezt találtam az alaplap manualban:
If you want to operate the Dual Channel Technology, please note the following explanations due to the limitation of Intel chipset specifications.
1. Dual Channel mode will not be enabled if only one DDRII memory module is installed.
2. To enable Dual Channel mode with two or four memory modules (it is recommended to use memory modules of identical brand, size, chips, and speed), you must install them into DIMM sockets of the same color.
(Note) When memory modules of different size and chips are installed, a message which indicates that memory is configured to Flex memory mode operation will appear during POST. Intel® Flex Memory Technology offers easier upgrades by allowing different memory sizes to be populated and remain in dual-channel mode.
Szóval elvileg működik 2x1GB és 2x512MB-vel is. -
nagyamte
tag
Hát az a helyzet hogy egy e6300-as lesz benne és egy 8800 GTS és a vga alapjáraton is fűt mint egy kazán (50-60 fok) terhelve (80-85) is eléri.
Hát a házhűtés az van 2 venti.
Extrém tuning, hát nem is tom nekem a célom 3000-3200 MHz lenne.
de a héten meglesz midnen és amjd kiderül
Köszi a választ
üdv Máté
[Szerkesztve] -
a hivalalos oldalon van mindekttőről kép
s szépen látszik hogy a CPU köznyezetébe lévő kondik máshogy néznek ki
a sima S3-ba piros a kondi
a S3 3.3-ba meg kék
meg ha van egy kis sas szemed a lap bal alsó sarkába függőlegesen bele van írva a rev verzió
/pont ott ahol a bal legalsó csavar helye van!/
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
pont ezzel küszködök én is, digit beltérim van, így csak a videobemenetet használom, de akadozik a kép, mintha egy 1.7es cerkával nézném. előtte intel D805ös procim volt asus p5nd2slivel, ott bármit csináltam, neteztem, dvd-t írtam, ment a tvtuner, semmi gondom nem volt...
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
Hát naná... a hangkártyát se véletlenül találták fel. Két fő problémája van az integrált bizbaszoknak: tripla annyi erőforrást zabálnak, s minőségben is elmaradnak az önálló kártyáktól. Csak annyit mondok, hogy még a régi SB PCI 128-as kártyám is korrektebbül szól, mint bármelyik integrált hangchip, amit eddig hallottam - s ehhez vájtfülünek sem kell lenni. Aki egy kicsit is érzékeny a hangokra, az vesz magának egy hangkártyát.
Aktív témák
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest