- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
R3plica70
aktív tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Köszi a segítő szándékot

Sajnos nem jött be, egyébként én alapból analógon használom a VGA-t mivel TFT-men nincs DVI. Az Inno 7600GT-n pedig eleve csak 2 DVI kimenet van, így azt csak átalakítóval tudom rákötni.
Próbáltam azt is, hogy az egeremet USB-ről átalakítóttam PS/2-re, de ez sem segített.
Próbáltam 1 memória modullal is, de ez sem jött be
Abban bízom, hogy ha nem végzetes hardverhibára vezethető vissza akkor a Gigabyte-nál erősen dolgoznak egy BIOS frissítésen
Mert ebben a formában erősen bétás - bugos filingje van a lapnak...de úgy látom a többi gyártó esetében ugyanígy gondok vannak.
Sajnos ez van amikor a piaci nyomás hatására sebtében összedobott chipset-alaplap párossal voltak kénytelenek kirukkolni a gyártók, hiszen a Conroe megjelenésére ki kellett adni valami ''olcsó'' alternatívát a 975 mellé.
Sebaj, majd jön a rev2 chip meg a rev2 alaplap ami korrigálja a korai júzerek sz@pásait.
Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert ebben a formában erősen bétás - bugos filingje van a lapnak...de úgy látom a többi gyártó esetében ugyanígy gondok vannak.