Hirdetés
Aktív témák
-
gabber01
addikt
Igen, én is arra gondoltam közben, hogy a házamnak elég jó hűtése van...az oldallapi venti nagyjából oda fújná a levegőt, hátul meg meleg ki, szal talán nem lesz gáz. Bár ez még úgyis a jövő zenéje, feb. végén v. márciusban szándékozom átállni, addig meg még lejjebb mennek talán az árak és akár a DS4 is beleférhet.
whitezo88: talán, de akkor minek a többi lapon a 8pin, azokon is mind 24tűs az alaplapi tápcsati. Na, mindegy, biztos nem véletlenül van így, de azért furcsa.
-
10GoBall
aktív tag
Elég jó ár. Kb 1,5 hónapja vettem 2db-ot és akkor 32k volt darabja. Állítólag ez még nyári ár -mondták vala, és adjak hálát a magasságosnak mert, hogy még éppen 2 db van, meg vagy 30 percenttel feljebb megy az áruk - má' hónaptól!
Hétfőn arra jártamban megkérdeztem, hogy-é adják és kiderült, hogy 30k alá mentek. Karácsonyra, ha veszel egy procit, mellé tesznek egyet.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest