- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Home server / házi szerver építése
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
stuntmanmike #2150 üzenetére
szerintem ez csak valami beállítási, vagy driver probléma lehet. talán érdemes lenne újrarakni a hangkari driverét, ha az kevés, akkor a tvtunerét is..
-
rumkola
nagyúr
válasz
stuntmanmike #2123 üzenetére
Nekem is így van összedugva, és van hangja...
-
Rick4
félisten
válasz
stuntmanmike #2132 üzenetére
alapból a kék jack bemeneten (line out) kellene mennie, gondolom, nincs 5.1es hangcuccod. de minden gond nélkül megy a belsőn is. próbálgasd..
bocsi, nincs több ötletem így látatlanban...
-
Rick4
félisten
válasz
stuntmanmike #2130 üzenetére
most nem tudom megmondani, mi a helyes beállítás, de csak itt van valami elállítva. még mikor a pinnacle tvtunerem volt bent, nekem is kellett valamit állítani, de már nem emlékszem, mi volt...vezérlőpultban be lehet jelölni még lejátszáshoz bemeneteket, de az óra melletti narancs színú hangszórósziluett ikon is elvezet a hangkártya- beállításokhoz, lehet, ott okosabb lennél. a tvtuner az eredeti driverjével, és szoftjával van feltéve, vagy valami általános tévénéző progival?
-
Rick4
félisten
válasz
stuntmanmike #2128 üzenetére
két verzió lehetséges, vagy a line in jack aljzat (kék színű) kívülről, vagy pedig a belső kábellel a cd in-be dugod mindkét megoldással fog menni, csak ugye a tvtuner szoftverében be kell állítani, hogy mi legyen az audioval, sztereó keverőn keresztül, vagy honnan szeretnéd hallgatni. a vezérlőpult hangbeállításoknál is meg kellene nézni, mi van a csúszkákkal, lejátszásnál milyen bemenetek vannak kipipálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest