Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszabo72
csendes tag
-
kuruc01
tag
Üdv mindenkinek! Vettem egy gigabyte M7700 b egeret,de win 8.1 alatt sehogy nem tudom működésre bírni.A telefonommal jól megy. Az eszközkezelőben megjelenik mint bluetooth egér de nem csatlakozik még sem.
-
4D4M
senior tag
Sziasztok,
valaki esetleg próbálkozott már M6800-nál az USB rate-et 125 Hz-nél magasabbra tornászni? Lehetséges volna, hogy 2014-ben egy egér ne tudná ezt?
Ha ez így van, akkor rövid lesz a közös utunk ezzel a példánnyal, pedig a formája elég jó.. -
G.I.JOE
senior tag
Nekem USB3-ban nem akart rendesen működni, így átdugtam 2-esbe.
Low Noise:
A Kryptont nem próbáltam, de a 8000X már a 3. 8000-es egerem. Nagyon gyorsan lehet nyomkodni a gombjait, sokszor azt hiszik, hogy görgővel lövök. A görgővel viszont nem vagyok megelégedve, néha kicsit nehezen érzékel. Viszont ha ez behal egy Logitech G500S-t fogok rendelni, aztán legfeljebb visszatérek a Gigabytehoz! -
Low Noise
senior tag
Sziasztok
Segítségeteket kérném.
Gigabyte M8000X és Gigabyte Krypton között próbálok dönteni, nem tudom melyik lenne a jobb. Egy öreg Razer Copperhead lenne lecserélve mert elromlott.
Volt Hardcore gamer vagyok, de ma már inkább csak single player FPS-eket tolok, de a pontos célzásra és jó minőségre és pofás megjelenésre még így is vágyom. Árban 1500 forint eltéréssel tudom beszerezni az említett egereket így nem az ár a döntő tényező. (néha előfordulhat multis BF3)
Előre is köszönöm.
-
Argh!
aktív tag
Üdv.
Van egy Gigabyte GM M8000X egerem. A driverje valamiért nem akar müködni.
Nem lehet az oldalsó gombokat és macrokat állitani. Win 7 x64 alatt. Játék alatt a görgö döntését se érzékeli. Volt valakinek hasonló problémaja vele?
Találtam ezt a progit, tökéletesen müködik vele és minden beállitható:
http://www.highrez.co.uk/downloads/XMouseButtonControl.htmCsak érdekelne a saját driverje miért nem jó....
-
Visormail
addikt
Hello, 2 éves lett az M6800 egerem és lejött a jobb oldaláról a gumi, elengedte a ragasztás. Másnál ilyen nem történt? Mit kellene csinálni vele?
-
dudu5130
őstag
-
Wheeler8
csendes tag
Sziasztok!
Van egy M6880 V2-es egerem. A side buttonok funkcióját át lehet valahol állítani copy/paste-re? Az advanced mouse programban nem találtam erre lehetőséget.
Előre is köszi -
kyd
tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy egy Gigabyte M6900v2 egérnél lehet-e 1200-1600 dpi között változtatni, mert én a szoftverben nem tudom, csak 1200 vagy 1600 nekem meg pont a kettő közt kellene, 2.0.1-es szoftver van fent. -
salytmasztor
aktív tag
Én is keresgéltem elég sok helyen, de végül csak találtam erről infót. ->
What are the differences between V1 and V2 version?
Mondjuk olyan túl sok lényeges eltérés ezek szerint nincs. :p -
mexel
veterán
Már mindenhol néztem, de még mindig nem jöttem rá mi lehet a különbség az M6880 és az M6880 V2 között? Tudja valaki?
-
debug84
csendes tag
sziasztok
olyan problémám lenne M8000 egérrel hogy jelenleg világos kéken világit folyamatosan és nem csinál semmit nem megy a dpi váltó funkció és a led-ek sem világítanak nem igazán vágom mi lehet a problematika valaki találkozott már ezzel a problémával (volt már ilyen de mérgemben megütögettem "kicsit"és csodák csodája helyreált a dolog de most már nem reagál csak világos kéken világit és amikor ez a hiba jelentkezett akkor is állt az egér egy jó fél napot úgy hogy nem volt gépre rakva. Pls helppppp
-
WinnerB0Y
senior tag
Szijjasztok'
Nekem már második éve a Gigabyte Ghost M8000X egerem van egy Roccat Sense egérpaddal. Tökéletesen teljesít, a pad viszont kezd már kopni.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan kell beállítani a makrót?
Cod2 ben nem igazán megy sőt cod4 ben sem. -
Tutu7030
veterán
válasz
sesomaru1989 #54 üzenetére
-
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék vásárolni egy Gigabyte M7600 vezeték nélküli optikai egeret.
Van bármilyen tapasztalatok ezzel a típussal kapcsolatban, ha van kérlek osszátok meg velem.
Előre is köszönöm! -
J.J. András
őstag
szervusztok,
nekem sokfajta Gigabyte volt, csak azért veszem, mert olcsó, de lehet most már rászánom magam, és veszek egy komolyabb Microsoft vagy Logitech (inkább utóbbit) egeret....
Az én meglátásom:
- akinek kell sok fjúcsör, és design, annak pompás
- akinek olcsó egér kell, annak tökéletes
- aki 3÷5ezer Ft-os tartományban vár a most piacon lévő egerektől csodákat, akkor nézzen szembe a valósággal és önön magávalAmiket szeretem a M6800 és M6880 modellekben az a következők:
- kézre áll, jó formavilág
- a teflon talp nem jön le, az opticájához képest pontos (Win + egér beállítást el kell találni)
- sok felületen elmegy , főleg a lézeres, akár az ágyon isAz M6900-esem:
- gamer, de túl érzékeny
- az M6980-ast ajánlom vele szemben
- nem mennek tönkre olyan hamar a gombjai, mint a M6800-as sorozatnakM6980-es egér 7000 Ft - húzós a lézer felár, de megéri
üdv: A.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Na hamár megleltem ezt a topikot, idehányok valamit.
trollmode off.
Vettem egy Gagyibájt GM-M6580 as tájpú elektronikus rágcsálót. (kb több mint 1 éve.)
Amiért ezt vettem:
1. Olcsó volt. Kb 2500 magyar birodalmi váltóért hoztam el.
2. Egyszerű felépítés (két plusz oldalsó gomb, a szokásos felépítésen kívül)
3. Lézeres szenzor, fekete szín, vezetékes kivitel, egyszerű, de kézreálló forma.
4. Gyorsan kellett egy normális, olcsóbb egér.Plusz:
oldalt csúszásgátló réteg, dpi felbontás váltó gomb (3 fokozatban: 800,1200,1600).
A szenzor pontos, nem válogat a felületek között. A scroll nem hangos, finoman forog.
A felületén semmi rosszat nem találtam, szimpla műanyag használatból eredendő kopás látszik már egy kicsit, de szinte észre se lehet venni. A gagyibájt felirat középen kicsit kopott. A 4 csúszótalpon remekül siklik az egér.Ezért az árért, egy igazán remek egeret vettem. Bátran ajánlom másnak is, akiknek nem igazán tetszik a nagy méretű társaik.
-
slake87
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap tettem szert egy M7770-re. Eddig nagyon tetszik és nagyon meg vagyok vele elégedve
...
Ha valakinek van ilyen és van tapasztalata, ossza meg velem/velünk plz -
nud
tag
Hali!
Ghost(6980)-nél hol tudom kikapcsolni a ledet?
Be tudom progrival feketére,de mikor újraindítom a gépet,ugyanúgy világít! -
Szekely46
csendes tag
válasz
Rebirth II. #1 üzenetére
Tegnap vettem egy M6900. Szép meg minden de a bal gombja laza és ha picit is hozzátapad az ujjad (ami azért rendszeres ha rajta tartod) gomb elengedéskor zavaró rezgő hangot ad. 10 perc használat után félretettem és a régi egeremet használom. Szerintetek ilyen jellegű hibával cserélhető a termék? Funkcionálisan nincs baja, de nagyon zavaró a gyakran fellépő "brrr" hang.
-
ScrapUnit
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GM-M6800 típusú egerem és a problémám a következő: Már 2 féle win7-et raktam fel a gépre és egy idő után olyan hiba jön elő, hogy a bal klikk lenyomásakor nagyon sokszor automatikusan 2x klikkel, illetve jobb klikk-ként is viselkedik. Szerintetek mi lehet a gond? Az eszközkezelőben érdekes módon 2 egér is van, holott csak ezzel az 1 egérrel használom a gépet. Egy ideig segített az egyik egér letiltása, de kis idő után visszajött a probléma, ami rettentő idegesítő. Firmware-t nem találok hozzá és a gyári driver sem segít igazán a problémán.
-
Kundof1
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan egeret mondani, mutatni, ami világítos, kéken, lilásan világít. Valahol láttam olyat, fehér volt az egér. -
t256
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok a giga GM-M6980 használható kényelmesen bal kézzel is vagy csak jobb kezes.
Bal kezes vagy szimmetrikus kialakítású gamer egeret keresek. Van ilyen a Gigabyte kínálatában? -
Tutu7030
veterán
Azóta kivontam a forgalomból. Átvittem a másik géphez, de ott is ugyanígy elvesztette a fonalat néha(néha nagyon gyakran).
Pedig a legjobb fogású egerem lett volna. Visszaálltam a GM-M6800-ra.
Ennek is jó a fogása,csak kicsit nagyobb...és ~fél év után haldoklik a görgő klikkelő funkciója. -
Tutu7030
veterán
Sziasztok!
Tegnap vettem egy M7600 egeret(M6800 utódjaként). De van vele egy kis gond.
Sokszor hosszú másodpercekig nem reagál semmire. -
theDot
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nekem egy Gigabyte M6980 as Pro-laser Gaming Mouse -om van
Link: http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3617#kf
A kérdés:
Ezen az egeren már van a görgőjén balra jobbra kattintás, a böngészéskor kiválóan húzgálja az alsó csúszkát viszont amikor játékok közben rá akarok valami gombot tenni, hogy azt csinálja, de egy játék sem ismeri fel mindegyik csak Mouse 5 ig ismeri a gombokat. Erre a problémára lehet megoldást találni? Beállítás, program stb? Előre is nagyon köszönöm! -
G.I.JOE
senior tag
Hát én most egy Mionix Naos-ra váltottam, de a giga fogása nekem jobban bejön.
A görgőd azért kezdett egyre kijjebb érzékelni, mert elrepedt a kis műanyag pöcök, ami lenyomta a görgő melletti gombot és lassan egyre jobban-jobban eltört, elhajlott a gomb fölül. Tudom, nálam is volt ilyen, pedig én nem is döntögettem sokat.
Amúgy a görgetés még működött az egéren?tommje: Szerintem nem. Új egérnél valszeg be kell állítani, hogy hány Hz-en menjen.
-
tommje
tag
Volt a GM M8000x Ghosttal olyan próblémám hogy
Counter Strike 1.6 és Call Of Duty között nem ugyan úgy gyorsult az egér
Nem tudtam rájönni hogy ez miért van elég zavaró volt
Codoztam egy órát ...
Átmegyek CSzni és mintha egy másik egérre lenne a kezemben :-S
A problémát sikerült megoldani !
Az USB frissitési sebességet átraktam a drivernél 1000Hz-re 125Hz helyett -
Marci79
senior tag
Ennyi pénzért és ennyi garival egy rossz szavam sincsen. Jobb mint amire számítottam. Nem egy "T. Gazdaságos" egér. De nem is egy, pl. G9x.
-
rovtiv
tag
Na, nekem éppen a múlt héten halt meg a GM8000-esem, kicsivel több, mint egy év után. Érdekes módon a vezetéke tört el a vászonnal együtt, ráadásul a kivezetéstől 3-4 centire. (Nem értem hogy csinálta, nem rángattam, nem törtem meg stb.)
A tapasztalataim vegyesek. Például egy ideje a bal oldali görgőbillentés nehézkes volt, mert megnőtt a holtjáték, és végül már az ütközési pontnál érzékelt (vagy ott sem), szóval erőlködni kellett vele. A lézere tényleg nem a legjobb, bár az őt megelőző Roccat Kone-mat azért lekörözi. És nem csak ebben. A drivere tetszett, egyszerű és stabil. A formáját kicsit szoknom kellett, de ez minden nehézség nélkül sikerült. Alapjában véve elégedett voltam vele, de mióta megvan az utódja (Logi G500), egészen más fogalmaim vannak a jó egérről. -
Marci79
senior tag
-
G.I.JOE
senior tag
Hát ja!
Nekem most meghalt a 8000-esem, pontosabban kinyírtam és most elővettem a szintén beteg mx-518-amat és bizony a gombjai szerintem jobbak a gigabyte-nak. Mondjuk az mx nem mai darab, viszont sokkal gyorsabban tudok lőni félautomatával cod-ban a gigával. Mégha a görgője nem is jó és a jobb gombja szuper érzékeny lett, inkább azzal mentem.
-
Marci79
senior tag
Nem engedi szerkeszteni az előzőt már.
Sima üvegen (1 cm-es) nem igazán jó.
Normálisabb egérpad is kell hozzá.
Hm... Jól "elbeszélgetek" itt magammal ahogy elnézem. -
Marci79
senior tag
válasz
Rebirth II. #11 üzenetére
Ma meg is lett a rágcsálóm.
36 hónap gari és 3330Huf.
Driver felrakásánál nekem is az .INF hiba jött elő és a setup.inf->jobb klikk->install nem hoz eredményt telepítésügyileg.Jó lenne látni, hogy mekkora dpi-vel üzemel az egér. Erre van valami progi? Valamilyen visszajelző ledet rakhattak volna bele, hogy a "paraszt" tudja már mekkora felbontást használ éppen.
-
Marci79
senior tag
Az én 6880v2-esem elvileg kedden érkezik meg a boltba.
Már alig várom, sok jót olvastam róla.
-
ashtm
csendes tag
Van egy 6800-am, elégedett voltam vele, de mostanában kezd megkergülni, vagy nem érzékeli, hogy kattintok vagy pedig duplán kattint és kezd idegesíteni, nem kicsit.
Ez szériahiba a Giga egereknél vagy csak egyedi eset? -
pig
csendes tag
Sziasztok
Van egy láma kérdésem: a cordless billentyűzet milyen vevővel csatlakozik a géphez? Mert legszívesebben vennék egy K6800 billt és hozzá egy M7700 egeret, sajnos kombóban M7600 van, én meg szeretem a sok gombot az egéren is
Ha külön veszem akkor két vevőegység lesz, a kombóban akkor egy? Vagy hogy megy ez?
kösz -
pomk
őstag
Nekem is le kellett venni a sebességet, nálam olyan 40%-on van.
Nem észleltem volna, hogy ugrik a kurzor. 1600 DPI-n sokkal gyorsabban mozog a kurzor, inkább úgy fogalmaznék, hogy ugyanakkor mozdításra nagyobb távolságot tesz meg.
Miért nem gariztattad? Enyémre 3 év gari van, bár remélem nem fog ilyesmi előfordulni. -
nyunyu
félisten
Vajon ennek is annyira pontatlan az optikaja, mint a vezetekes tesojanak?
800dpi-re allitva nem sikerult vele pixel pontosan celozni, 2-3 pixelenkent ugrik a kurzor.
Levettem Windows egersebesseget 2/3-ra, igy mar tudok pixelenkent celozni, de igy meg lassu a kurzor
1600dpi-n 2x rosszabb, ott nem 2-3. hanem 4-5 pixeleket ugrikGorgo gumiboritasa is ugyanaz, mint a GM-M7000-en, 8 honap utan elengedte a ragasztas, azota ha finoman probalom tekerni, akkor a muanyag kerek egy helyben all, csak a gumi csuszik korbe-korbe
-
pomk
őstag
Üdv!
Ma kaptam meg a Gigabyte Gm-M7600 egerem. A csomagolást átlagosnak mondanám. A csomag tartalma egyszerű, de pont elég.
Az egér első benyomásra Nekem nagyon tetszett. Tapintása is nagyon kényelmes. A klikkek másként szólnak, mint a 4 éves Genius egeremen, de ez természetesen nem jelent rosszat.
Gépem közvetlen az asztal mellett van, de a hátuljába helyezett pendrive-os vevő egység onnan nem látta az egerem. Amint átdugtam a ház elülső paneljába, ez a probléma megszünt.
Tapintása rendkívül kellemes, köszönhető az oldalsó gumis részeknek. Dpi váltás jól működik, 800-nál kb. ugyanakkor egérmozdításra kb. fele akkor utat tesz meg, mint 1600-nál.
Játékban még nem próbáltam, nem vagyok egy nagy fan...Jelen pillanatban úgy érzem, jól választottam. A 3 év garancia mondjuk sokat nyomott a latban. Az egér ára 4005,-Ft volt.
Akinek egy egyszerű, 3 gombos, drótnélküli, kényelmes, változtatható DPI-vel üzemelő egérre van szüksége, annak bátran tudom ajánlani.
-
m1sk4r
aktív tag
Üdv.
Szeretnék egy GIGABYTE GM-M7700-t. Jelenleg egy GM-M6800-m van, ha jól tudom e kettő fogásra azonos. Az érdekelne, hogy érezhetően nagyobb-e a késleltetése a M7700-nak wireless volta miatt?
-
maláj
addikt
a héten elvileg meglesz a saját Gigabyte GM-M6880 rágcsálóm
"kissé" már várom -
milbo
aktív tag
Tíz hónapja GM-M6880-at nyüstölök játékra, tökéletesen működik. Talán egyetlen felróható hibája van. Szinte minden játéknál teljesen le kellett vennem az egér érzékenységet és még kicsit így is gyorsabb a kelleténél. Meg lehet szokni.
-
Rebirth II.
tag
Gigabyte überalles
-
cunnir
tag
nekem gm6880-as egerem van már fél éve
és szerintem teljesen jó! elég sokat nyúzom
és bírja a strapát! csak ajánlani tudom! -
Rebirth II.
tag
válasz
Rebirth II. #11 üzenetére
Probléma megoldása -> setup.inf en jobb klikk majd install és aztán setup.exe
-
Rebirth II.
tag
Na végre megjött az alaplapom ki tudom próbálni igazán az egeret
Eddig laptopon tudtam csak, de ott tökéletes volt. Rendes gépen is az csak 1 a gond, hogy itt már fel akartam tenni a drivert is hozzá de azt nem etudom valamiért
És ebben az a jó, hogy ott van az a file amit nem tud megnyitni és nem is írásvédett
-
Redneck
nagyúr
Volt A4-Tech 4D-m és SWOP-80asom, Microsoft 1.1A-m és most váltottam Gigabyte GM-6800-ra. Nem rossz egér, jó a gumírozott rész és nagyon kiegyensúlyozott a mozgása. A két oldalsó gomb nekem kicsit túl hátra került és a felbontás állítót is meg lehet nyomni véletlenül. de ennek ellenére meg vagyok elégedve. Nagyon jó ár/érték arányú egér talán nekem van túl nagy kezem
steelseries QcK-val használom, nagyon fasza, semmi kihagyás de az 1.1A jobban adja
-
AKHook1
tag
Egyszer kaptam egy Gigabyte egeret, hat hogy is mondjam... A Teszko Veljuu eger többet er nala. Ezek az egereket a kocka gamereknek idealis mert ezt törik nem a G5-öt
-
Locutus
veterán
Na beléptem a klubba én is egy M8000X-szel
Simán megy az üvegpadon -
Locutus
veterán
Savmaratott üveg egérpadon hogy viselkednek a lézeres egerek?
Konkrétan egy M8000X-et tervezek venni... -
csibe1
addikt
Nekem egy 6800-as Gigabyte egerem van lassan egy éve.
Előtte kb 4 évig egy A4Tech NB30-as volt ami egy Genius optikai egeret váltott le,mert már összevissza elmászott,volt hogy az eget nézte ha rájött az ötperc.Az A4Tech-et nagyon szerettem,pontos és strapabíró egér,a görgőjét imádtam,eddig az jött be a legjobban.Sajna odalett /kicsit hullámos lett/ az egérpad amiről kapta az áramot,és a talpak is kezdték megadni magukat,ráadásnak elkezdett pár óra játék után görcsölni a kezem,pedig előtte nem volt ilyen gondom.
Tetszett a Logiteck MX1000-es egerek formája,mérete,de keret nem volt rá.Ekkor találtam a neten a Gigabyte 6800-as egeret.Nagyon megtetszett a formája,és a mérete is,és a dupla optika.A 6880-as nem jött be,már a fényes felülete miatt se.
Egyedül a görgő ami nem igazán tetszett nekem,néha hajlamos volt egyszerre kiszórni az összes kézigránátot,bár ez inkább az elején fordult elő.Elég fucsa volt átszokni rá,két hétig rendszeresen mellélőttem,mert az NB30 640 dpi volt a 6800 meg alapon 800dpi,ennyin használom azóta is.
Egérpad van alatta /semmi extra 200 Ft - majd lehet beszerzek egy Qck Mass-t alá/
a talpak nincsenek elkopva,a Gigabyte felirat első fele megkopott,és baloldalt a gumis rész hátsó fele kifényesedett.
Nekem tökéletesen megfelel,mert kényelmes nem fárad el a kezem,és játék közben sincs gondom vele,lehet vadászok még egy ilyet,ennyi pénzt bőven megér. -
-
megint én
őstag
válasz
Rebirth II. #2 üzenetére
Nekem 4 gigabyte egerem volt. És mind a 4 olyan hihetetlen gagyi golt, hogy az agyam eldobom...
Ráadásul ebből a 4ből 3 darab GM 8000 ami elvileg a TOP. Kiprobáltam és egy nagyobb rátásnál 1 helyben maradt a célkereszt. Szinte minden létező egérpadon kipróbáltam köztül a saját MP8000 padon, de ugyan az... SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT SEM AJÁNLOM EZT A SZ@RT!!! Ez egy olyan márka ami jó alaplapokat gyárt, de rettenet kakás egereket! -
Rebirth II.
tag
Akkor el is kezdem a topicot. Ti mit tudtok milyen változtatások vannak, a GM-6880 és a GM-6880 v2 közt? Sehol sem találtam semmit róla, illetve webshop-ok sem igen tudnak mit mondani a kettő különbségéről
-
Rebirth II.
tag
Minden amit a Gigabyte egerekről tudni kell...
- Vélemények
- Hasznos infók
- Akciók
- Tesztek
- Összehasonlítások
- stb.Gigabyte egerek 2010 június 19-ig bezárólag:
GM-M5000
GM-M5100
GM-M5050
M5050S
GM-M6580
GM-M6800
GM-M6880GM-M7000
GM-M7500
M7580
GM-M7600 (rev. 1.0)
GM-M7700
M7700B
GM-M7800
GM-M7800S
GM-M8000
M8000X
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest