- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Nekem egy 6800-as Gigabyte egerem van lassan egy éve.
Előtte kb 4 évig egy A4Tech NB30-as volt ami egy Genius optikai egeret váltott le,mert már összevissza elmászott,volt hogy az eget nézte ha rájött az ötperc.Az A4Tech-et nagyon szerettem,pontos és strapabíró egér,a görgőjét imádtam,eddig az jött be a legjobban.Sajna odalett /kicsit hullámos lett/ az egérpad amiről kapta az áramot,és a talpak is kezdték megadni magukat,ráadásnak elkezdett pár óra játék után görcsölni a kezem,pedig előtte nem volt ilyen gondom.
Tetszett a Logiteck MX1000-es egerek formája,mérete,de keret nem volt rá.Ekkor találtam a neten a Gigabyte 6800-as egeret.Nagyon megtetszett a formája,és a mérete is,és a dupla optika.A 6880-as nem jött be,már a fényes felülete miatt se.
Egyedül a görgő ami nem igazán tetszett nekem,néha hajlamos volt egyszerre kiszórni az összes kézigránátot,bár ez inkább az elején fordult elő.Elég fucsa volt átszokni rá,két hétig rendszeresen mellélőttem,mert az NB30 640 dpi volt a 6800 meg alapon 800dpi,ennyin használom azóta is.
Egérpad van alatta /semmi extra 200 Ft - majd lehet beszerzek egy Qck Mass-t alá/
a talpak nincsenek elkopva,a Gigabyte felirat első fele megkopott,és baloldalt a gumis rész hátsó fele kifényesedett.
Nekem tökéletesen megfelel,mert kényelmes nem fárad el a kezem,és játék közben sincs gondom vele,lehet vadászok még egy ilyet,ennyi pénzt bőven megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged