Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csibe1

addikt

Nekem egy 6800-as Gigabyte egerem van lassan egy éve.
    Előtte kb 4 évig egy A4Tech NB30-as volt ami egy Genius optikai egeret váltott le,mert már összevissza elmászott,volt hogy az eget nézte ha rájött az ötperc.Az A4Tech-et nagyon szerettem,pontos és strapabíró egér,a görgőjét imádtam,eddig az jött be a legjobban.Sajna odalett /kicsit hullámos lett/ az egérpad amiről kapta az áramot,és a talpak is kezdték megadni magukat,ráadásnak elkezdett pár óra játék után görcsölni a kezem,pedig előtte nem volt ilyen gondom.
    Tetszett a Logiteck MX1000-es egerek formája,mérete,de keret nem volt rá.Ekkor találtam a neten a Gigabyte 6800-as egeret.Nagyon megtetszett a formája,és a mérete is,és a dupla optika.A 6880-as nem jött be,már a fényes felülete miatt se.
    Egyedül a görgő ami nem igazán tetszett nekem,néha hajlamos volt egyszerre kiszórni az összes kézigránátot,bár ez inkább az elején fordult elő.Elég fucsa volt átszokni rá,két hétig rendszeresen mellélőttem,mert az NB30 640 dpi volt a 6800 meg alapon 800dpi,ennyin használom azóta is.
    Egérpad van alatta /semmi extra 200 Ft - majd lehet beszerzek egy Qck Mass-t alá/
    a talpak nincsenek elkopva,a Gigabyte felirat első fele megkopott,és baloldalt a gumis rész hátsó fele kifényesedett.
    Nekem tökéletesen megfelel,mert kényelmes nem fárad el a kezem,és játék közben sincs gondom vele,lehet vadászok még egy ilyet,ennyi pénzt bőven megér.

Új hozzászólás Aktív témák