Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGAllin
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3887 üzenetére
igen erre irányult volna a kérdésem igazából
bár lehet én is fogalmazhattam volna jobban.
a lényeg akkor hogy lehet ilyet csinálni, csak utánna manuálisan kell beírni a megfelelő kulcsot
-
GGAllin
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3885 üzenetére
Köszönöm a részletes választ
Megpróbálom akkor az új infókkal
"2 egyforma gép nincs, még akkor sem ha teljesen azonosak minden hardverelemet belevéve, ugyanis "minden" hardverelemnek van egyedi azonosítója"
igen ezt tudom, de ugyanolyan típusú hardverekkel lehet egy lemezről több gépet is telepíteni nem?
a driverek azonosak és a hardver egyedi azonosítója ilyen téren nem sok vizet zavar, vagy tévedek? -
GGAllin
tag
Weper kollégáéhoz hasonló kérdésem lenne, ha egy OEM aktivált Windowsról csinálok egy képfájlt és utánna felrakom egy másik gépre (a hardver rész azonos) akkor megtalálja a saját CD-kulcsát vagy kézzel kell beírni? esetleg minden gépről külön képet kell készíteni? A Win 8.1 és az Office 2013 kulcs szempontjából lényeges ez. Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest