Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz GGAllin #3886 üzenetére

    Elnézést, akkor csak félreértelmeztem... :B
    Tehát ha van 10 tök egyforma konfig(meg 10 különböző OEM termékkulcs(vettél 10 W8.1 OEM-t magyarul), akkor csak az egyikre kell teljesen feltelepíteni az OS-t (naprakészre frissíteni, kívánt szoftverekkel telepakolni stb stb), majd erről lehet a többi gépre klónozni mindent, aztán ha megvan a klónozás, akkor egyenként a különböző termékkulcsokkal kell beaktiválni őket. Ez esetben természetesen nincs szükség arra, hogy az első, teljesen telepített gépről el legyen távolítva az aktiválás, hisz minden gép külön-külön más-más termékkulccsal lesz beaktiválva, a termékkulcs módosítása opcióval.

    UI: Az első gépen azért van szükség az aktiválásra, mert annak hiányában nem települnek a frissítések(letöltődnek, látszólag települnek, de újraindításkor visszavonja majd a W8.1), frissíteni viszont célszerű, mert ha mind a 10 gépen külön-külön frissítenél, arra rámenne 1, de lehet, hogy 2 napod is. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák