- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS/400
csendes tag
A sztori egy hónapja kezdődött. A barátomnál tönkrement a vinyó, és ez jó alkalom volt arra, hogy rávegyen, hogy a WIN98 helyett WIN Xp-t tegyek a gépére. A gépben egy VIA-s P3 lap volt, Asus V7700Pro videokártyával, VIA 4in1 és Asus driverekkel, DX 8.1. Működött tökéletesen. Leszedtem a Netről az XP-s drivereket is, XP install, VIA install, DX 9.0c (lehet, hogy itt hibáztam), majd Asus install. A driver közölte, hogy nincs Asus kártya a gépben. Nofene. Manuális próbálkozás (saját lemez, kiválasztás, blabla), XP újraindítás. Hisztizett a szerencsétlen, prüszkölt, csak csökkentett módban akart indulni. Na, jó, úgyis át akartam lökdösni az AMD vonalra, P3 ki, K7S5A + Durci be, XP legyalulás, újrainstall. Asus driver installnál ugyanaz a hiba. Na, akkor próbálkozzunk nVidia driverrel. Hát, vagy én vagyok hülye, vagy az új driverek tényleg nem ismerik a GF2 GTS-t. Oké, keressük meg, hogy az Asus driver melyik verzióra épült. Az is csak annyit közölt, hogy nincs nVidia kártya a gépben. Ekkor feladtam. Nagyon nagy baj nincs, mert az XP felismerte, és telepítette a default MS drivert, csakhogy egyik OpenGL-es játék bem akar elindulni, vagy ha el is indul, baromi lassú (vszínűleg a szoftveres renderelés miatt) Mit csináljak? Van vkinek 5lete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest