Új hozzászólás Aktív témák
-
zip
tag
válasz
liksoft #1329 üzenetére
köszi megenn.
Az van, hogy mechanikailag valószínűleg még jó. Felpörög meg minden viszont most sikerült USB-ről egy Ubuntu Linux-szal bebootolni, ahol azt mondja a lemezkezelő, hogy 274db bad sector van rajta és "error reading disk" :S
Azt gondoltam még, hogy esetleg a SATA vezérlőm szart be és azért nem megy rendesen, mert a vinyó nincs 2 éves sem,,,
A GDB milyen gyorsan dolgozik? Lehet vele mondjuk 200 gigát visszaszedni?
Az NTFS rendszert nem annyira ismerem, de pl. a FAT-nál volt olyan, hogy sérült FAT tábla visszaállítása, ami percekig tartott csak és nem kellett az egész winyót végigmaszatolni -
-
zip
tag
Halihó! Valakinek nincs ötlete? Segítsééég!
-
zip
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy a 640GB-os (SATa) NTFS-re formázott vinyóm egyszer csak "elájult" és amikor indítottam a gépet (több winyó van benne, ez nem a boot) akkor kiírja, hogy az egyik lemezen ellenőrizni kell a konzisztenciát és el is kezdi csinálni,,, szektoronként,,, vártam vele 8 órát és nem jutott el az 1% -ig
szóval adtam neki egy reset-et és legközelebb már el sem kezdtem a vizsgálatot. gondoltam majd Windows 7 (64bit) alól nézegetem, viszont ez nem jött be, mert a winyó nem használható (látszik a betűjel, de nem olvasható)
mi a teendő?előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest