Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Jó-jó. persze logikus.
én olyan mélységig értettem, hogy melyik program honnan szedhető le, és használatakor kb mit kell csinálni. Végig figyelni kell, vagy csak végigfut a progi és átnézni hogy mi használható.és az elején kb mit kell kalibrálni ha kell. csak egy vázlatos terv -
Kleroo
veterán
pontosítom akkor:
Az ismerősöm egy kedves lányka. gépezett-gépezett, és egyszer csak lefagyott nem értette.
Szólt a bratyójának, aki azt mondta intézkedik.
Aztán amikor visszahozta a gépet, és a lányka bekapcsolta, konstatálta, hogy MINdene eltűnt.
Sajnos olyan nagyon jóban nem vagyunk hogy én csináljam neki a műveleteket, meg most időm sincs.
így kicsit bővebben kifejtenéd a 2 progi használatát? -
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Egyik keedves ismerősömnek tönkrement a videeókártyája, és a kontár barátai, új videókártya mellé új windowst is tettek.
A probléma az, hogy az ismerősöm ÖSSZES adata a c-n volt.
Teljesen ki van bukva. 4évnyi fotó, saját versek, kották, videók, személyes dolgok.
Nagyon jó lenne legalább egy részüket visszahozni.
csak tudtommal formatálás után nem nagyon lehet. SEGÍTSETEK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest