- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
liksoft
üzenetére
Időkorlát??? Az szerintem nincs
, csak akkor kell újra megadni a jelszót, ha kijelentkezek a rendszerből, v alvó módból felébresztem a gépet. Illetve nem értem, hogyan zárna vissza ez esetben, ha alapból nem is volt deaktiválva?
Szerintem így GDB-vel nincs értelme a mentésnek, mert ugyan nem futtattam végig, de deaktiválás nélkül kétlem, h hozzáférne a drive tartalmához...Klónozás nyilván jó ötlet, de annak is gondolom, akkor van értelme, ha előtte deaktiválom a meghajtózárat és onnantól már lehet titkosítás nélkül klónozza át, mert amúgy nem, v igen

Ebből kiindulva, ha pl. GBD-ben kulcs nélkül másolnám át a teljes lemezképet egy másik meghajtóra, akkor kapnék egy titkosított vmit, amihez nem tudnék hozzáférni, mert ahhoz kéne az adott külső ház, annak USB vezérlője is stb.Szal úgy néz ki GDB kilőve, akkor marad Easeus, v más program, ami erre alkalmas.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Diablo IV
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO 2TB nvme ssd eladó /Garanciás/
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, csak akkor kell újra megadni a jelszót, ha kijelentkezek a rendszerből, v alvó módból felébresztem a gépet. Illetve nem értem, hogyan zárna vissza ez esetben, ha alapból nem is volt deaktiválva?