Hirdetés

Aktív témák

• gerner1

Topikgazda

ODIN MODE & RECOVERY MODE

GALAXY S8 & Bixby -gomb BEVEZETÉSÉTŐL
    ===================================

Ⓐ., ODIN MODE :

/ ①, Normal elérés :

FONTOS A SORREND TARTÁSA A BIZTOS EREDMÉNYHEZ

1., Készülék teljesen KIkapcs .
    2., Elsőnek a HANG-LE, majd utána a BIXBY -gomb, és a végén a BEkapcs gomb lenyom, és mindhármat :

együtt lenyomva tart !

● Amikor a készülék rezdül egyet, vagy megjelenik az üzemmód képe, akkor
    elengedhetjük a gombokat .

* Amennyiben nem ügyeltem az a 2.pontban megjelölt sorrendre... - akkor a készülék, pl csak simán újraindul .

Ⓐ / ②, Elérés a RECOVERY MODE (Ⓑ) menüjéből :
    ● A Recovery menüjéből, válaszuk a :

Reboot to bootloader

menüpontot.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ⓑ., RECOVERY MODE :

2., Elsőnek a HANG-FEL, majd utána a BIXBY -gomb, és a végén a BEkapcs gomb lenyom, és mindhármat :

együtt lenyomva tart !

● Amikor megjelenik a Welcome screen (és/vagy a készülék rezdül egyet), akkor
    csak a HANG-FEL gombot tartsuk lenyomva ( a többit felengedhetjük..), amíg megjelenik a Recovery menüje.

* Amennyiben nem ügyeltem az a 2.pontban megjelölt sorrendre... - akkor a készülék, pl csak simán újraindul .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ⓒ., SAFE MODE :

Ⓒ / ①.

2., Normál módon BEkapcsolom a telót, majd a Welcome scren -nél lenyomom

& nyomva is tartom a HANG-LE gombot.

● Amikor beadja az OS kezdő-képét, akkor elengedhetjük a gombot .

* Amennyiben nem ügyeltem az 1⇒2 -re, akkor a készülék, pl csak simán újraindul .

Ⓒ / ②, Az OS alól indítva :
    1., Megnyomom a KIkapcs gombot .
    2., A megjelenő menüből a Kikapcsolás -t érintem a kijelzőn, hosszabban. Ennek következménye, hogy az OS megjeleníti a Safe mode -ba újraindítás lehetőségét .

Aktív témák