Hirdetés
Aktív témák
-
gerner1
Topikgazda
Igen, láttam én is. Az is, egy helytelenül berögzült "szokásjog" . Sajnos, a többség ott is tévesen ragaszkodik ahhoz .
Érdemes több évre visszamenőleg is megvizsgálni, hogy akkor a SΛMSUNG minek is nevezte már nagyon régen, és azóta is ?
- Néhány példa erre (⇑) a teljesség igénye nélkül :Meddig menjük vissza?... -mert plö:
Galaxy S5 :

Galaxy S7edge (itt is a bal-felső sarok..) :
... nagyítva :
Galaxy S21+ :

Tény, hogy egy ideje a SΛMSUNG, a flagship -eknél már nem jelöli semminek (S22 sorozattól..) sem ezt az üzem-módot, de az, attól még továbbra is
ODIN MODE
... - ahogy az mindig is volt.
* Szóval, lehet azt -már-csakazért-is- : "Download mód" -nak hívni ( ... mert plö: régen is annak hívta "mindenki", & hasonlók...) , de az, attól még továbbra sem lesz az .
Az én megközelítésemben egyébként nem az a probléma, hogy a többség nem annak nevezi ⇒ami a valós gyártó általi megnevezése, mert sajnos pont a szokásjog miatt érti hamarabb a többség, hogy miről van szó. Hanem az, amikor jól láthatóan tájékozatlanul, felületesen, még megrögzötten ragaszkodik is hozzá, akiről éppen szó van.#ODIN_MODE
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gerner1