- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyikhuszar
tag
válasz
#06658560 #10175 üzenetére
Hm, erre nem gondoltam. Tanulói változat ez is (V5 R21), a gép i5 processzor, ati mobility radeon HD 5740 vga, 4 giga memória, stb. Szerintem ennek elégnek kellene lennie. Annyi, hogy van elvileg egy frissebb catalyst, még azt felrakom. Őszintén szólva engem meglepne, ha hardver vagy driver gondja lenne.
-
gyikhuszar
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legjobb helyen kérek segítséget, de majd elirányítotok máshova.
Szóval nem régen szereztem meg az alaptudást Catia V5-höz, és nyilván nem ártana egy kicsit gyakorolgatni, szinten tartani a dolgot. Be is szereztem a programot (igen, onnan), de egyszerűen lehetetlenség vele dolgozni, annyira bugos. Eltűnnek a gombok, beragadnak az ablakok, nem lehet normálisan beállítani. SP6 és hotfix fent van. Valaki tudna nekem segíteni ez ügyben, akár privátban? Még mielőtt az a kevés tudásom is elveszne.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest