- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
Új hozzászólás Aktív témák
-
czollnerg
aktív tag
ntfs.sys meg ilyeneken lovagol...... azért akarom visszavinni, mert: ha a másik winyórol próbálom elérni a fájlokat, nagy részt lefagy a gép vagy pedig a RAID vezérlő (ez kell ahhoz h lássam az s-atás winyót) hibát jelez...... Bár lehet h a vezérlő progival van a baj, nem tudom.....
-
czollnerg
aktív tag
most a legelső kérdésre visszatérve: Az én Konfigom: ASUS A7V600-X, 2500+ Barton, HIS 9200 64mb 128bit, 256mb 400mhz memó, S-atás 120gb Samsung, ATA 80gb Maxtor, LG 52*32*52/16 combo ééééés 300w CODEGEN! Nekem is a windows indulása után egyből kékhalál.... Tehát betölt mindent, (tűzfal, víruskereső, stb.) és utána hirtelen kékhalál.... csak nekem hiába a reset + minden, nem akar elmúlni..... most megpróbálom garival visszavinni a winyót (amúgy ez a 120as s-ata), de viszont mindenki azt mondja h a táp a baja.... Kihúztam mindent (másik winyó, cd-rom, + neonok) de még így is csinálja.... de ezt csinálja kb. 1 hónaponként..... Everesttel megnéztem és a fesz. nem ingadozik, tehát nem tudom h valójában a táp-e a hibás.... Vélemény??
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- XPEnology
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Akciókamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO X870-P WIFI
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest