Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Minimal CD-ről való telepítéskor ( mindent netről szedünk ugye ) találkoztam egy apró hibával, ami nem nagy gond, de mégis talán kijavításra várna. Portage snapshout leszedése (latest). Fájl neve ....latest...bz2 nagyszerű, lássuk md5 ellenőrzőt...lejön neve ....latest...md5sum . Ellenőrizzünk, bumm nem talál ellenőrizendő filet. Nézem, hát mit ad isten, dátum van latest helyett, md5sum-ban átírom dátumot latest-re, persze, hogy megy. Tudom, hogy symlink miatt lehet a baj, mivel az valójában dátumosra mutat, de nem lehetne megoldani valahogy, hogy úgy jöjjön le az ellenőrző file is, hogy abban dátum helyett latest van? Persze aki tudja, hogy hova kell nyúlni, annak tényleg 5 mp átírni, de azért komoly disztróról van szó, nem mehetne ez simábban is? Nem tudom, hogy tényleg hiba-e és ha az, akkor hogyan kell ez jelenteni, ezért kérdem én a nagymestereket, hogy mi ilyenkor a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest