- AMD FX
- Milyen Blu-ray írót?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Minimal CD-ről való telepítéskor ( mindent netről szedünk ugye ) találkoztam egy apró hibával, ami nem nagy gond, de mégis talán kijavításra várna. Portage snapshout leszedése (latest). Fájl neve ....latest...bz2 nagyszerű, lássuk md5 ellenőrzőt...lejön neve ....latest...md5sum . Ellenőrizzünk, bumm nem talál ellenőrizendő filet. Nézem, hát mit ad isten, dátum van latest helyett, md5sum-ban átírom dátumot latest-re, persze, hogy megy. Tudom, hogy symlink miatt lehet a baj, mivel az valójában dátumosra mutat, de nem lehetne megoldani valahogy, hogy úgy jöjjön le az ellenőrző file is, hogy abban dátum helyett latest van? Persze aki tudja, hogy hova kell nyúlni, annak tényleg 5 mp átírni, de azért komoly disztróról van szó, nem mehetne ez simábban is? Nem tudom, hogy tényleg hiba-e és ha az, akkor hogyan kell ez jelenteni, ezért kérdem én a nagymestereket, hogy mi ilyenkor a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest