Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Minimal CD-ről való telepítéskor ( mindent netről szedünk ugye ) találkoztam egy apró hibával, ami nem nagy gond, de mégis talán kijavításra várna. Portage snapshout leszedése (latest). Fájl neve ....latest...bz2 nagyszerű, lássuk md5 ellenőrzőt...lejön neve ....latest...md5sum . Ellenőrizzünk, bumm nem talál ellenőrizendő filet. Nézem, hát mit ad isten, dátum van latest helyett, md5sum-ban átírom dátumot latest-re, persze, hogy megy. Tudom, hogy symlink miatt lehet a baj, mivel az valójában dátumosra mutat, de nem lehetne megoldani valahogy, hogy úgy jöjjön le az ellenőrző file is, hogy abban dátum helyett latest van? Persze aki tudja, hogy hova kell nyúlni, annak tényleg 5 mp átírni, de azért komoly disztróról van szó, nem mehetne ez simábban is? Nem tudom, hogy tényleg hiba-e és ha az, akkor hogyan kell ez jelenteni, ezért kérdem én a nagymestereket, hogy mi ilyenkor a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Apple iPhone 17 - alap
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Jogász topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Egér RGB!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest