Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Hát azóta inkább újratettem a rendszer-t. Tudom, hogy csúnya megoldás, de annyira felment a pumpa bennem az ATI-tól, hogy majdnem repült az ablakon ki...
Most megint nem vagyok otthon, Gnome alatt még nem volt alkalmam kipróbálni, de indítva egy X-et, eddig nem problémázott. Plusz új telepítéssel a kernel-t és az indítást is sikerült testre szabni, hogy gyors a rendszer és végre olyan amilyet akartam...szóval volt örüm az ürömben...remélem, hogy csütörtökön azt tudom majd mondani, hogy igen...megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most megint nem vagyok otthon, Gnome alatt még nem volt alkalmam kipróbálni, de indítva egy X-et, eddig nem problémázott. Plusz új telepítéssel a kernel-t és az indítást is sikerült testre szabni, hogy gyors a rendszer és végre olyan amilyet akartam...szóval volt örüm az ürömben...remélem, hogy csütörtökön azt tudom majd mondani, hogy igen...megy...