Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Valasz: szerintem nem eri meg, foleg ha full rollingkent hasznalod. Nekem volt generic x86_64 es native is, szamottevo sebesseget nem lehet eszrevenni.
Amit viszont erdemes forgatni az a kernel. Nyilvan videovago, render programoknal ki lehet cflag-el es nativ forditassal 2-5% csikarni ha eppen erre van szukseged. Viszont ahogy az elottem szolo kollega irta nagy erv mellette a testreszabhatosag,a tobbfele csomagverzio, a sajat overlayek hasznalata es a systemd mentesseg.
Annyit azert tudni kell hogy az Openrc sincs mar olyan stabil mint kellene, regebbi verziok kevesebb featurel sokkal jobban szikla stabil volt.
Nekem egy nagyon regi gentoo motoros azt is mondta ne mixeld a brancheket es legalabb kethavonta frissits!
Nem egy, nem ketto felhasznalo regi ezer eves gepen, maszkolja a csomagokat, hogy pl ne frissuljon (olyanokat is amik mar epp benne sincsenek a portage faban
)
Szoval el kell dontened, hogy es mire szeretned hasznali, mert csak utanna tudunk jobban segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OTP Bank topic
- Elektromos autók - motorok
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)