- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
de azt nem kellene magától automatikusan beraknia, mert a livecd-ről bootolok akkor felismeri. És simán csatolja. (egyébként ennek a vinyonak a MBR-jébe van a grub is telepítve)
brazso Kilistáztam, és a második a linux, de anno még pár hónapja igy is particionáltam a vinyot. Meg a grafikus telepítő is 2-nak mutatja
Jah, egyébként nincsen külön boot particiom. Van egy swap, meg egy amin a linux van, mindenestül.
Viszont azt elfelejtettem leírni, hogy a windows-om alatt van egy program (hirtelen nem is tudom mi a neve) amivel betudok csatolni linuxos filerendszereket, már teszteltem és szépen irta a haverom reiserfs-es vinyoját. Most viszont ha becsatolom, és ki akarom választani annyit ir ki, hogy nincsen ilyen meghajtó
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Filmvilág
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix, Samsung és más 16GB, 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jah, egyébként nincsen külön boot particiom. Van egy swap, meg egy amin a linux van, mindenestül.