Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
de azt nem kellene magától automatikusan beraknia, mert a livecd-ről bootolok akkor felismeri. És simán csatolja. (egyébként ennek a vinyonak a MBR-jébe van a grub is telepítve)
brazso Kilistáztam, és a második a linux, de anno még pár hónapja igy is particionáltam a vinyot. Meg a grafikus telepítő is 2-nak mutatja
Jah, egyébként nincsen külön boot particiom. Van egy swap, meg egy amin a linux van, mindenestül.
Viszont azt elfelejtettem leírni, hogy a windows-om alatt van egy program (hirtelen nem is tudom mi a neve) amivel betudok csatolni linuxos filerendszereket, már teszteltem és szépen irta a haverom reiserfs-es vinyoját. Most viszont ha becsatolom, és ki akarom választani annyit ir ki, hogy nincsen ilyen meghajtó
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jah, egyébként nincsen külön boot particiom. Van egy swap, meg egy amin a linux van, mindenestül.