- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
de azt nem kellene magától automatikusan beraknia, mert a livecd-ről bootolok akkor felismeri. És simán csatolja. (egyébként ennek a vinyonak a MBR-jébe van a grub is telepítve)
brazso Kilistáztam, és a második a linux, de anno még pár hónapja igy is particionáltam a vinyot. Meg a grafikus telepítő is 2-nak mutatja
Jah, egyébként nincsen külön boot particiom. Van egy swap, meg egy amin a linux van, mindenestül.
Viszont azt elfelejtettem leírni, hogy a windows-om alatt van egy program (hirtelen nem is tudom mi a neve) amivel betudok csatolni linuxos filerendszereket, már teszteltem és szépen irta a haverom reiserfs-es vinyoját. Most viszont ha becsatolom, és ki akarom választani annyit ir ki, hogy nincsen ilyen meghajtó
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Jah, egyébként nincsen külön boot particiom. Van egy swap, meg egy amin a linux van, mindenestül.