Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
tierbatyo
üzenetére
Akkor nekem valszeg azért, mert Unicode-os a gépem. Akkor tutira nem megy.

Most nem értem... Az előbb azt írtad, a source után az echo paranccsal kiírja a LINGUAS értékeit. Ha kiírja, akkor okés, a változó maga jó.
Mondom, az mplayer ebuildben el lett cseszve valahogy a LINGUAS detektálás. (Lehet, hogy itt is a Unicode kavar be.) Egyáltalán nem érzékeli. Totál rossz. Hiába adod meg jól, nem működik. Ja, itt ráadásul bekavar a LANG és LC_ALL is, eme három valamilyen katyvasza adja meg, mit tesz fel az mplayer. Én vért izzadtam, mire ki tudtam kapcsolni a hu támogatást, hiába töröltem mindenhonnan, mégis feltette.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest