- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Micro Four Thirds
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yeast
csendes tag
Par orat sikerult most mar nekem is beletegyek. A latvany meg PS4 slim gepen is teljesen rendben van. A kontroller kiosztashoz nem tudom hogyan fogok hozzaszokni, nem mindig all kezre.
Teljesen elvesztem neha a jatekban, csak campeket vadasztam es egy egy trukkos helyen levo Anemoculus begyujtesere aldoztam sok idot.
Egy-egy jo team comp letrehozasa eleg grindelos lesz. A tutorial reszben megszerzett hosokon kivul az elso wish nagy valoszinuseggel ad majd egy karaktert, illetve event keretein belul lehet megszerezni Xianlinget es Noelle-t. Noelle nekem az also szinteken kicsit OP tank, nem lepodnek meg, ha kesobb nerfelnek. Cserebe a kezdo hosok kozul Amber es Lisa nagyon gyengenek tunik.
-
yeast
csendes tag
Hasznos infok [link], egész sok mindenről van leírás, ha valakinek még szüksége volna rá.
-
yeast
csendes tag
Sajnos PS4 slim gepen nehol beesik az FPS varoson kivul is, ha nem lebegne a PS5 a szemeim elott zavarna is, de addig ki lehet huzni.
Zene, open world es harcrendszer teljesen rendben van. A lootolas mechanikaja kicsit fura ps-en. -
yeast
csendes tag
Priceless volt delutan hatkor leulni es szembesulni a karbantartassal!
Mindenesetre megerte megvarni a veget es beletolni par percet, remelem a cross-save is hamar jon PS4-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mozgásban a Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest