- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kayman
senior tag
válasz Tobika1 #1597 üzenetére
hja, a kábel csodákat müvel.
mi ma beáztunk a lebontott tetőnél az építkezésen, de 1 hét és indul a felső szint falazása és ha van fal akkor a villanyszerelő köti nekem be a csövezést az 5.1-nek és akkor majd behúzom oda a tuti kábelt! Milyen vastagot vettél?
Tudja valaki milyen vastagság lehet az optimális?HyperTransport az úr!
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Tobika1 #1472 üzenetére
Ha jól rémlik az Aqua árlistáján láttam a múlt héten, de már nyoma sincs.
Ba cy lus: A Winamp pluginnel sem olyan jó mint a Foobar, pedig minden szir-szart belőttem rajta, és valóban idegesítően lassú lesz tőle.
[Szerkesztve]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
RoyalFlush
őstag
válasz Tobika1 #1423 üzenetére
Nekem az egyik front ''recseg'' kicsit, ált. akkor amikor a hangerőt állítom. Nem tudom miért .. Amire te gondolsz az viszont sztem más, és nem hinném h ne bírnád elviselni
[Szerkesztve]“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Tobika1
senior tag
-
kayman
senior tag
válasz Tobika1 #1409 üzenetére
És a sörétbarna nagyon rosszul mutatna a másik helyett?
Mert akkor kicserélhetnék az egész szettet és lenne sötétbarna az egész.
De ha az meghibásodik, akkor kezdődik minden elölről...
DE ott van a HA, mert ez nem törvényszerü, hogy az összes 5000-es járjon szervízben.HyperTransport az úr!
-
stavross
tag
válasz Tobika1 #1409 üzenetére
De mindegy lenne!
Sose az eladókkal beszélj, ha komolyabb problémád van! Gondolom a fönök jár fel Pestre intézni a dolgokat és ő dönt minden cseréről! Az eladó úgy se mer dönteni cseréről, vagy pénzvisszafizetésről, mert a főnökének lehet nem teccene! Az eladó csak ígérget össze-vissza! Sztem ha megkérdezed a boltban ugyanazt a dolgot két különböző eladót, két különböző választ fogsz hallani!
Beszélj a fönökkel! Végül ui az ő szava dönt!
[Szerkesztve]Boldogok, akik nem várnak semmit, mert ők nem csalódnak!
-
kayman
senior tag
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz Tobika1 #1405 üzenetére
Te figy ha már elviszed akkor valami hatásos szöveget kéne nem asztalt verhe hanem nyugodtan nyomatni, pl. hogy ha ez meg ez nem lesz vele az álltaluk leírt időpontra akkor mész a ''Fogyasztóvédelmi felügyeletesekhez'' + a ''Panaszkönyvet'' is elkéred és leírod mi a problémád + minden várható érkezésről és eddigi dátumokról kérsz egy írásos papírt mert ha mész valahova ez ügybe reklamálni akkor a szimpla mesédet nem kötelesek elhinni!
És kissé gáz, hogy hetekben adják meg a KB érkezéasét hát ez már milyen?
Mindegyik bolt tudja mikor kitől hol mennyiért kapnak árut napra pontosan, nem hetekben beszélve -
ArmanD.
őstag
válasz Tobika1 #1392 üzenetére
De most meg visszakapod másik hibával, meg ráadásul összekarcolják és 5 hetet nélkülöznöd kellett hát simán kicseréltetném
Állj a sarkadra azt cseréltesd ki na! Illetve írtad, hogy másik színből cserélnék a subot, hát mond meg megvárod a Te színedet
[Szerkesztve]Öreg vagyok már bohócnak!
-
ArmanD.
őstag
válasz Tobika1 #1389 üzenetére
Cseréltesd ki, verd ki a dilit. Én erre vagyok a legérzékenyebb ha a pénzemért nem azt kapom amit kell. Most egy hibás cuccal Te sem tudsz mit kezdeni. Mond meg, hogy javították, de továbbra is fent áll a hiba és cseréljék ki, és van rá x napjuk különben...
Ennyi, mondjuk engem nem kéne félteni
[Szerkesztve]Öreg vagyok már bohócnak!
-
kayman
senior tag
-
ArmanD.
őstag
válasz Tobika1 #1370 üzenetére
Röviden egyelőre
Kicsit még nyers be kell járatódnia, meg meg kell találnom a megfelelő beállításokat mert másabb mint a 3600. Magasak szebbek és erősebbek köszönhető a + 2 csipogónak, de a sub egyelőre közel sem olyan mint az 3600-osom volt, de mondom be kell járatodnia még aztán meglátjuk és biztos hogy máshogy kell beállítanom. Mintha jobban csillapítva lenne a sub a korábbihoz képest, vagy talán nem olyan érzékeny mint az előző szériás mélynyomó. Meglátjuk még dolgozom az ügyönÖreg vagyok már bohócnak!
-
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz Tobika1 #1313 üzenetére
Nekem pl. ki van húzva ha a gép sem megy mert 220-as kapcsolóról kapcsolom a géphez kötött össze dolgot mióta vízhűtésem van, pumpa okok miatt...
Előtte mindig be volt dugva és szépen éjjel-nappal búgott a trfaója
MOD: jah ez a 3600-as de minden trafó búg (csak sajna a sub fa alja tuti felerősíti a rezgését), szerintem még a trafójai is egyforma a 3600-nak meg az 5000-nek
[Szerkesztve] -
kayman
senior tag
válasz Tobika1 #1297 üzenetére
Hello Tobi!
Nem is figyeltem, hogy ezt nekem szántad. Mivel azt írtad, hogy külföldre vitték, sztem jelen esetben Deutchlandba vitték a fritzekhez. Tehát legalább 2 emberen ment keresztül, mire kijut oda. Szerintem ebben az esetben nem 100% a sérülésmentesség.
Jól nézd át, amikor visszakapod.
[Szerkesztve]HyperTransport az úr!
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz Tobika1 #1288 üzenetére
Hát a mélynyomóba belerúgtam volna azért 1-2-őt ha már van vagy 25 kiló
A 3600-as tulajok-tól kérdezem neketek is zörög a méllyben valami? mikor 12 óra felé áll a hangerő és odamászok a méllyhez akkor mintha zörögne benne valami vagy nem is tudom de biztos nem torz, valami mintha csörögne benne vagy összeverődnének a vezetétkek, de szétszedve láttam, hogy szivacsos valami van ragasztva rá, ha a hátlapot lecsavarozom akkor meg nem zörög
Már apró darabokra szedtem és mindig zörgött az a valmi benne mintha az a kis doboz zörögne ahova a másik oldalon a hangszóró vezetékeket kell bekötni
Neketek is ezt csinálja? Engem nagyon zavar mert 2-3 méterről is ha nagyon figyelek hallom és már a tudat is zavar, hogy valami nem oké -
ArmanD.
őstag
válasz Tobika1 #1276 üzenetére
Akkor ezekszerint gyengébb benne a mély? Jóval gyengébb, vagy elhanyagolható?
Volt 3600-asom és most azon töröm a fejem, hogy veszek egy 5000-set, de a réginél jobbra szeretnék számítani, szóval nyugtassatok meg hogy jobb is
Meg visszaolvastam kicsit és mi ez a mély hangosodás 12 óránál? Szóval déli állás alatt nincs is mély vagy csak épp hogy van? Szóval már nem úgy van mint a 3600-on hogy 0 tekerve erősít mindent+ a subot is?Öreg vagyok már bohócnak!
-
kayman
senior tag
válasz Tobika1 #1248 üzenetére
melóztam ma is, csak a saját otthoni bizniszben. favágás, ilyenek...
kivagyok. szóval válaszom : mindenképp 21 nap múlva újjat kell kapnod, ba....ák meg, ha nem tudták megcsinálni. A bestbyte lánc egy nagykerhez tartozik bp-en, és ők nem tartanak Geniust. De attól még az a bolt vásárolhat máshol, hogy partner ebben a webáruházláncban.
És vásárol is, megint egy példa a szürke importra. Én a helyedben kedden reggel ütném az asztalt, és megmondanám hogy keddre szerezzenek neked egy cserét. Ha a garilevélben benne van, akkor meg pláne.
ja és az eletrix nem vásárol nálunk, tudtommal....
vagy az is lehet, hogy nem nagyon járnak garit intézni és már rég kész van, csak ba...tak elmenni érte.
[Szerkesztve]HyperTransport az úr!
-
kayman
senior tag
-
kayman
senior tag
válasz Tobika1 #1159 üzenetére
Igaz, szélességre kb egyforma, csak a magassága és a legömbölyítések miatt tünik karcsúbbnak, magasabbnak tuti magasabb.
A hibáiról: teljesen vegyes hibákkal hozzák vissza, hol a mély recseg, hol a trafó búg, de persze van hogy valamelyik hangszóró nem szól és hogy az előlapi panel beszarik.
De egyik sem több a többinél és nem is túl gyakoriak.
kb 2-3 % hibásodik meg az elején ilyennel, de az pár nap alatt megoldódik.
nem tudnék nagyon negatívat mondani róla.HyperTransport az úr!
-
Ch4os
aktív tag
-
Dictator^
veterán
válasz Tobika1 #1143 üzenetére
mar regebben leirtam, a mely nem igazan szol ugy ahogy kene.
magyarul kb sehogy, ha fel van tekerve a mely (audigy 4: ra van rakva a +12dB) akkor ugyahogy megszolal. tehat ha nem lenne audigy 4-em es nem tudnam avval rarakni ezt a 12dB-t akkor sehogy nem szolna a melylada.
de az a fura, ha az elso ket hangfal helyere dugom a melyladat akkor jobbnak tunik (de az se a max amit ki kene adnia).
tobb hangkartyan, gepen, mp3 lejtaszon tesztelt..
a regi 3600os tok jol szolt, azzal nem voltak ilyen gondok.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz Tobika1 #1141 üzenetére
hát, ismerem a topicot köszi, de sajnos a granaciáját vesztené ekkor, -ha jól tudom.
sajnos az én rendszerem alapból hibás (mélyláda), szóval ha vmi nagyobb hiba van én még szeretném vissza vinni, ezért nem buherálom megÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-
Ch4os
aktív tag
válasz Tobika1 #1121 üzenetére
Jaja, az nekem is van, nagyon ötletes, hogy a tegnapi ittas bulin maxon hagyott hangerő ne lepjen meg reggel
De szerintem mindegyik recseg, csak ott kell óvatosan tekergetni ahol elkezd megszólani és hallható. Recsegős minimumon hallgatós... Szerintem.
De amúgy nem zavar és nem érdekel, mert abban a tartományban nem használom.
Szóval emiatt nem akarok senkit sem lebeszéni. -
Ch4os
aktív tag
válasz Tobika1 #1106 üzenetére
Ez igaz.
Az embernek van egy olyan tulajdonsága, hogyha jó valami akkor nem szól, mert nincs vele baja, de ha valami nem jó akkor rögtön szidja-szapulja.
Pl: Áramellátás - észre sem veszed, életed része az hogy otthon van áram. De ha fél percre elmegy akkor meg ''+!(+''˘°!=(=`ˇ~/!+!
Jó lesz ez a hangfal. -
Ch4os
aktív tag
válasz Tobika1 #1100 üzenetére
Most mindenki szivére téve a kezét mondja. Szerintem itt eddigi olvasatom szerint még csak egy embernek volt olyan 5000-ese amelyikkel nem volt gond. A többeiknél mindig volt valami.
Ezek után erőssen gondolkodok, hogy mást vegyek. Valami MEGBÍZHATÓBBAT.
Vagy ha rosszul érzem, akkor helyesbítsétek negatív hozzászólásomat.
Lehet hogy jó cucc. De ha azon imádkozol minden bekapcsoláskor, hogy csak ne romoljon el, és ott van még hogy hordani vissza a boltba egy 19kg-os cuccot. Na ezek után már kívánok a gártónak is egy két jó dolgot. pl: B+!%= =''+!%= +!%t -
Core2duo6600
veterán
válasz Tobika1 #1083 üzenetére
vista alatt nem tudok 2.1 et csak sima szterot választani
de gondolom az is megfelelő beállítás
jól selytem hogy nincs különbség a cd/mp3 és a tv bemenet közt ergo mindegy melyiket használom ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz Tobika1 #1083 üzenetére
alaplapi van az asus tálalásában
nem egy nagy durranás tudom
de zene hallhatásnál vagy szar a hang vagy szétesik a mély
és a center szól a leghangosabban
Igen be van kötve az első hangkimenet is a geniusba
nem szóktam állítani a hanzásmódókat feltételezem, hogy az első kimenten ami a headsetnek van fenntartva
azon teljes hangkép van
vista alatt legalábbis
xp alatt meg nem szól benne annak aminek a centerben kellene a filmek alatt vettem észre
de nem baj, mert zene és tv nézéshez van bekötveGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz Tobika1 #1077 üzenetére
valami speceiális beállítas, hogy mp3 hallgatás közben nem szól a center ?
mert nekem vista alatt csak a 2 front xp alatt meg minden szól a center a leghangosabban
ez igaz, hogy ennyi pénzért nincs jobb ha ujjat akar az ember ez igazGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
djtoomi
addikt
válasz Tobika1 #1047 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani: loooooooooooooooooooooooooooooooooool... Hifi tornyot épitettél?Ha dübörög a mély nem esnek le a hangfalak az asztalról vagy egymásról?
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Core2duo6600
veterán
válasz Tobika1 #1043 üzenetére
Jöhetnek a képek, akár az egész tuning muvletét végigkisérhetnéd, szerintem nagyon sokunknak jól fog jönni ha elszánjuk magunkat, én nem szedem szét addig amig nincs egy normális hangkártyám, mert ugye lehet hogy a hangkari a szar
tehat így nem igazán tudom, hogy a hangszorok nem szólnak rendesen vagy a hangkártya ratyi jelet küldd kiGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Eddig jok a tapasztalatok xp alatt mennek a térhangok is
igaz leginkább csak DVD nél, de ott elég szépen, szebben mint a házimozin
Különösen ennyi pénzért
Vista alatt nem megy
Legalábbis, nem tudom megcsinálni, hogy mp3 hallgatas alatt a sub megszólaljon
Egyszerűen a gép nem ad rá jelet, s nem tudom, hogy miért
[Szerkesztve]Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
<Tomek>
csendes tag
Hello Tobika1
Előrébb kérdezted hogy van-e akinek gond nélkül működik az 5000-e. Hát nekem tökéletesen működik (kopp kopp lekopogom) durván 5 hónapja van meg.
Nagyon szépen szól közepes tartományban ha feltekerem meg remegnek az alattam lévő szoba ablakai (komoly). de nem azért kell megvenni hanem mert tényleg szépen szól ebben a kategóriában. -
-
Dictator^
veterán
jól teszed, és ha lehet kérd azt is, hogy gépen szeretnéd kiprobálni...a legtöbb helyen egy discman-re vagy mp3 lejátszóra teszik...amin még kb az enyém is szólt valahogy..felhuzta a srác a mélyet kb maxra...de egy rendes hangkártyán meg gázos..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
hát a 3600osommal, minden kurvajól volt, nemhiszem, hogy az 5000-est buthitanák, a 3600os kb minden hangkarin teljesitett.
a másik gépbe egy live 5.1- van és ott is ramaty az 5000....bezzeg a 3600 nagyon szólt ott...mind1 ezt a vásárlást már akkor benéztem...legközelebb nem a 30k-s kategorából vásárlok..
de az a legrosszabb az egészbe, hogymax olyannak tudnám eladni az 5000-est, akinek kb ilyen szintü hangkarija van, vagy asztali dvd-re köti...És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
baluf1
csendes tag
Igen cseréltem, egy haverom megvette tőlem nagyon jó áron. Szerintem Ő is jól járt vele, hisz hibátlan volt, és ismerte az előéletét. Nem merném egyértelműen azt mondani hogy jobb, még azt sem hogy számottevően erősebb lenne. Inkább azt mondanám, tisztábbak a hangok.Dinamikusabb.
-
baluf1
csendes tag
És sohasem hajtottam meg nagyon a mélyet, a 3600-at sem tuningoltam. Szerintem az 5000 nagyon szépen szól, de ha félsz cserélni, maradj a 3600-nál. Főleg ha a 3600 megvan. Ha nem lenne, azt mondanám vedd az 5000-t, lehetőleg olyan helyen ahhol 3 napig cseregar van, és van készleten több darab.
-
baluf1
csendes tag
Tán csak volt. A későbbi példányoknál biztos kevesebb lesz a hibaszázalék. Picit mintha elkapkodták volna... Nemtom a 3600-al volt-e az elején ennyi baj.. Hiába, valahol visszaüt az alacsony ár. 150W-ot hol kapsz ennyiért, ilyen hangminőséggel (persze ezen a szinten), nem hulladék műanyagból?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest