- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fali konzol lapos tévékhez
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sube
aktív tag
Na akkor cseresznye. Megtévedtem a színekkel, arra gondoltam... Valóban nem sokat járok erre, anno mikor megvettem akkor jólkörül olvastam mindenfele és az utobbi pár hétben kontárkodtam be olyan topicocba amihez régen volt közöm mivel elfüstölt a gépem és nem volt jobb dolgom
Na ha viszont Te ennyire képben vagy akkor én kérdeznék
- Írod ügye, hogy 100w ről 75w lett a mély. Hivatalos spec a réginél 45w-t említ. Most akkor ez hogy van?
sry az elején, csak azt hittem Te is úgy betévedtél, mint én
üdv, sub. -
sube
aktív tag
Érteni. Viszont ha Te is így látod akkor mi volt a kérdés az előzőekben?
''A KÉRDÉS HOGY MELYIKET VEGYEM''
Akkora hatalmas változás tudtommal nemvolt ami miatt rosszabb lehetne mint a kisöcsi (talán a mély lett kicsit gyengébb nemde?). Ha nem lenne 3600 asom (krila féle tuninggal) akkor 5000 vennék, bejön a bükk szín , igaz a szobához a mostani fenyőnél nempasszolna jobban semmi
üdv, sub. -
sube
aktív tag
Talán végig nagybetűkkel és félkövérrel nem kellett volna, nodemár mindegy.
Az 5000 kicsit erősebb és jobban összetákoltabb lett. Hátsó hangszórói is 2 utasak lettek, meg kicsit méretesebbek is. Nemtudom árban mekkora a differencia a 2 verzió között, de ha nem jelentős (<5k) akkor az 5000 érdemesebb szerintem.
üdv, sub. -
sube
aktív tag
válasz geri1983 #1609 üzenetére
Zenéhez ajánlom a JetAudio nevű lejátszót, nekem remekül viszi mindegyik hangfalat egyszerre. Másfelől filmekhez meg az AC3 kodeckbe (ill amid van) kell beállítani. Mikor elindítasz vmi filmet akkor megjelenik az óra mellett az ikonja, ott settings és az első fülön bal fent egy legördülő listából válaszd ki az 5.1 et.
üdv, sub. -
sube
aktív tag
Hello
Egy olyasfajta kérdésem lenne, hogy számít-e melegedés, illetve terhelés, illetve élettartamban az, hogy miközben gépen zenét hallgatok folyamatos jel éri a TV bemenetet is?
Az a szitu, hogy a DigiTV konverterét összekötöttem a mélyládával, de a konverter sosincs kikapcsolva, így állandóan (0-24) kapja a jelet ott. Szóval 1, 2 vagy 3 bemeneten folyamatosan kapja az információt.
Azt mondanám okkal alkották meg így szóval csak nem okoz problémát, de azért rákérdek
üdv, sub. -
sube
aktív tag
válasz stavross #1483 üzenetére
Van rajta ien autómata kereső, alias 'Dev search'. Annyi a lényege, hogy végigpörgeti a kódkészleteket amik birtokában van és mindegyiknek a kikapcs jelét elküldi a szemben levő eszköznek (genius). Majd amikor kikapcsol (vagy bekapcsol) a cucc ott közbeavatkozol és megállítod a keresést majd elmented
Volt olyan készlet is aminek a kikapcs jele megegyezett a genius mute jelével ott támadt fel bennem a remény hátha van megfelelő
Mert ügye van különféle ágazatok: TV, CD, DVD, SAT, VCR, AUX, Tunner, Tape és mindegyikhez más-más jelkészlet tartozik. Végül a CD n belül lett meg az igazi
Egy órát biztos játszottam vele -
sube
aktív tag
válasz Mr.Skynet #1467 üzenetére
Ha imába nem is de foglallak valami másba igen
Univerzális távirányító hatalmas ötlet, valamiért nem is gondoltam rá eddig... Node elkezdtem keresgélni és mitad az akárki, találtam itthon egy 2000hufos Lidl s 8in1 távkapcsot
Kicsit szívtam vele mire felismertettem vele a Geniust... Abszolút nem szerepel az adatbázisában de végül találtam egyet amit szeret (valami 'Alba' cd player vevőjével egyezett meg). Szop@'s ott kezdődött, hogy a genius távkapcsából kijövő jel kevés volt ahhoz, hogy felismerje a távkapcs, így mindig faildozott mikor tanítani akartam volna... Viszont most remekül üzemel
Mindjárt ráis konfigolom a gépet egy TAViR segítségével
(sajna a távkapcsos konnektorokat sem tudom használni vele, kevés a jele ismét a másik távkapcsnak ) -
sube
aktív tag
Sajnos én is ettől féltem, hogy vmi olyan baja van ami általam orvosolhatattlan
2500hufot nem igazán ér számomra, tekintve hogy az ár az egész rendszer tizede és a 23kg súlyhoz képest ez a 42gramm 0,2% se
Másképp bármennyire is elszomorító tény néha a hiba, ennyit nem ér számomra.
Anyagára mi lehet egy ien bizének? (ien kódok szerepelnek rajta: PT2248; PC37C; KBMB3 | google csak sárga oldalakat dobott ki, árra nem leltem).
Van egy olyan sejtésem, hogy egy szakival se igazán úsznám meg olcsobban a dolgot. Nemde? -
sube
aktív tag
Hello
Kicsit elektronikásabb kérdésem lenne, mint audio, de hátha találkozott már vki ezzel a problémával a jelenlevők közül.
A 3600W s típussal rendelkezem, a cucc tökéletes (tyuning után), viszont a távkapcsa kicsit gány. Ez alatt azt értem, hogy a 4 gombból ami rajta van 1 alig alig működik. Jelen esetben a hangadó gomb, ami kicsit kellemetlen mikor leveszem a hangot 1 sec alatt film közbe és fél perc kell mire megkapja a megfelelő jelet a vevő és hangolja magát.
A jelenség: Nyomkodom és nem ad ki jelet majd kb 5-10-15 nyomásra /oldalirányú mozgatásra/ hajlandó vmennyi jelet kiadni de azt is bizonytalanul szóval a folyamatos hangerő adás lehetettlen.
Itt van elöttem szétszedve, de nemigazán látok semmi fizikális okot ami ezt okozhatja. Valakinek valami ötlete a probléma orvoslására?
Íme 2 kép hátha ettől vkinek lesz ötlete [link]; [link]
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Építő/felújító topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest