Aktív témák
-
-
etilin
aktív tag
válasz
Bazsee71 #585 üzenetére
Hello ez itt off, de mindig is érdekelt egy két dolog az autóhifiről:
Hogyan lehet az autóhifiben jó szinpadképet elérni?
A kocsi kaszni kicsi légterében hogy lehet érvényesíteni a szép mélyhangokat? (ne legyen a mélyhangoknak kiemelése egy adott frekvencián) Én eddig mindig csak búgó, ronda basszusú mélyládákat hallotam kocsikban (igaz mind SAL, MNC kategória volt).
Én H2000 hangskból építettem hangfalat. -
frankie!
őstag
válasz
Bazsee71 #580 üzenetére
Ezt sejtettem, és tudom, hogy az érzékenység befolyásolja a teljesítményigényt főleg. De mégis: két azonos érzékenységű és felépítésű doboz közül melyiket könnyebb hajtani? a 4 vagy a 8 Ohmosat? Nyilván ha egyértelműen jobb lenne az egyik, akkor csak azt gyártanák... Mik azok a tulajdonságok a hangminőségben, amiket az impedancia befolyásol?
Ja ezt a biz. 'stabilitást' még én se hallottam hangszórók kapcsán.
[Szerkesztve] -
fero02
nagyúr
válasz
Bazsee71 #577 üzenetére
Most idejöttél, és 4 hsz-ben minden ''okosságot'' elmondtál, aminek csak néhány esetben van gyakorlatilag is igaza. Sztem Te csak azt mondod, amit a haveroktól hallottál, meg innen onnan...
Sal-nak is vannak jó cuccai, csak tudni kell, h melyik...Minden gyártónak vannak szar, elmegy, jó és kiváló minőségű terméke...mindenbe bele lehet kötni a BW től a SALig az MNCvel bezárólag. De ha szerinted szar a Somogyi, akkor légy OY! kedves és indokold meg konkrét dolgokkal, h miért!
Mellesleg gondolj bele abbi is, ha akik itt vannak és ilyen Genius cuccot vettek, azok közül sztem senkinek nem tellene Harman/Kadron vagy Marantz cuccokra, így ergo minek vegyenek bele 60e ft-os hangszórót? Kb mindenkinek annyi az erre a célra szánt anyagi kerete, amely a SAL, MNC vagy a H2000 termékeinek az árát fedi le. Aztán már csak tanakodni kell, h abban a ládában melyik teszi leggjobban a dolgát, ez pedig már egyéni elbírálás alapján történik, tehát erről mindig is ''vita'' lesz, h melyik a legjobb...
Na most ennyire futotta.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged