- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
quinlan
tag
Nem kell a kábeleket kihúzni a helyéről...Felesleges teljesen leszedni a hátlapot, én így is elég jól hozzáfértem a kamra belsejéhez. A hátlapot kicsavaroztam, és amennyire a kábelek engedték, eltettem oldalra, hogy ne zavarjon.
A 220V bilincsben lévő lyukhoz természetesen csak a hátlap külső részén férhetsz hozzá, ezért a tömést is itt kell elvégezni.
Nagyon jó kábelt vettél, és ne keseredj el, semmi baj, hogy nem megy bele a mélnyomóba! Egyszerűen csak vegyél ki pár szálat arról a kis részről, ami a mélnyomóhoz megy! De éppen csak annyit, hogy jó szoros maradjon.
Én rendes M'N'C hangfalszivacsot ajánlok Bővebben: link Ehhez korrekt áron hozzájuthatsz bárhol. A lényeg: csak annyit vegyél, amennyit Geniusék lespóroltak. Többet csak akkor vegyél, ha az _egész_ gyári szivacsot le akarod cserélni sajátra.
Megveszed a szükséges anyagot, és akármilyen ragasztóval néhány ponton (nem kell az egész felületen) felragasztod a kamra falára.
A műszálas vattával CSAK a fekete dobozt, a 220V bilincsét, a trafó alját, és az előlapi panel felé vezető két vastag kábel farostlemezen áthatoló lyukát kell kitömni. A kamra belsejébe, a hangszóróra, a rácsra még véletlenül se tegyél...
A hátlap belső részét esetleg beboríthatod még hangfalszivaccsal, de vigyázz hogy az IC panelek közé ne kerüljön, mert ott fontos szerepe van a léghűtésnek.
A kábelek végeit érdemes szigetelőszalaggal körbetekerni.
Nem tudom, szerintem sokan félreértelmeztek valamit, de itt szeretném leszögezni, hogy én sehol nem írtam olyat, hogy ''az egész kamrát teletömtem vattával''.... Vattát csak réstömítésre használtam, semmi többre.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest