- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Acer notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Aktív témák
-
frankie!
őstag
Sokaknak keverik a hang mélységét az erő(telje)sségével. A mai olcsó hangfalak és mélyládák 80-120 Hz környékén emelnek ki, és ettől lesz ''dögös'' a hangzás (ami diszkózenénél, filmeknél nem feltétlenül rossz). Az én hangfalamnál 30 Hz-40 kHz van megadva frekimenetnek, és gyanítom, hogy azt teljesíti is, és az impedanciamenet is viszonylag egyenletes lehet.. Az tűnt föl rögtön, hogy jé, a basszusgitár tényleg úgy szól, mint a koncerten - ebben vélhetőleg a nagyságrendekkel kisebb torzításnak is szerepe van.
Ezzel együtt nem akarom lefikázni a Genius ládát, elvégre még nekem is van egy (amin számos tuningot csináltam - ld. korábbi hsz-ok), és szerintem vannak sokkal rosszabbak is a piacon. Én csak a személyes tapasztalataimat írtam le.
Ez tényleg más világ, ez ''csak'' a zenéhez kell, nem elég, hogy nagyot szóljon, szépen kell szólnia.
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest