Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Florens
tag
Egyértelműen jobb lett a hangzás,mostmár hátulról is rendesen jönnek a magasok, és még nem is lett sokkal halkabb a center csatorna (így is csak félig kell a potit feltekerni, szval elenyésző a különbség). Egyelőre csak a hátsókat cseréltem le a frontokra, mert a kicsik sokkal rosszabbul szólnak, és persze centerből lett kettő, így nem kell szenvednem hogy hová teszem a monitor miatt. A monitort nem tudom rátenni -mert nem is fér rá- a falat meg nem akarom fúrkálni. Így meg jut mindkét oldalra
.
A szobám olyan 20nm körül lehet, de nem azért kellettek a plusz hangfalak mert nem elég hangos, hanem hogy lecseréljem a kicsiket, mert sokkal jobban szólnak a nagyok.
Ja igen. A hangfalak világos színűek (bükk?). Itt vettem Ph!-n. Érdemes nézelődni néha...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest