- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecch
csendes tag
Na, most megtapasztaltam egy szomorú dolgot. A 2000X megvásárlása óta most szántam rá magam, hogy megforasszam a Philips HP250-es fejhallgatómat. Bedugtam 2000X-be, és azt kellett észrevennem, hogy csak a hangerővel tudok beavatkozni, a mélyet és a magasat nem tudom fejhallgatóra állítani. Egy erősített alapjelet ad ki. Nem értem miért. Erre a fülesre lenne értelme pedig, mert bírja a mélyet, meg egyáltalán.. Na, jó, fejhallgató esetén újra feltolom az Audigy-n a belső basszuskiemelést, és akkor üsse kő, azzal használom, naturban pedig alapállapoton hagyom, és a hangfal-on lévő megszokott beállítás marad. Azért kicsit sajnálom. Ja, és a vicc. Az SP-G16 javított a hangzáson, ha rádugtam a fülest, és nem közvetlen a hangkártyába. Ennél az újnál tökösebb marad a hang, ha nem a hangfalba dugom.. Ezt a bakit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen videókártyát?
- Bittorrent topik
- Google Pixel topik
- Yézi: 10 év
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged