Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Areturus
tag
válasz
HussarF #3451 üzenetére
Tiszta sor, akkor csak pozitív hatása volt a vásárlásnak. Megszűnt a crash és hozott a konyhára nem kevés plusz teljesítményt is. Witcher 3-ban is valószínűleg jó szolgálatot fog majd tenni.
Első körben 290-et vettem mikor megjelent, azonban nem volt szívem eladni (jól is jártam vele most, hogy az nv garis) így mellé jött egy 980. Szerencsére pont kifogtam azt az időszakot amikor a legolcsóbb volt az árfolyam miatt. Szeretek gépekkel buherálni, mókolni. Gyakran cserélgettem is őket annak függvényében, hogy melyik alkalmazás futott folyékonyabban az egyik vagy a másik kártyán.
-
Areturus
tag
válasz
HussarF #3447 üzenetére
Köszi szépen, így már világos! Akkor nem variálom túl a dolgot, apróról valamelyik 460 vagy 550 Ti-t levadászom és csók. Utána pedig beszámolok mennyit hozott a konyhára.
Azt megkérdezhetem, hogy az 550 Ti-det te monitoroztad játék közben? A physx vram használata mennyi az 1GB-ból? No és a gpu usage?
-
Areturus
tag
válasz
HussarF #3445 üzenetére
Igen, ezt már néztem. Egyedül abból a szempontból vagyok gondban, hogy nem tudom melyik nv architektúra ha lehet így mondani alkalmasabb erre a feladatra. Fermi, kepler esetleg maxwell.
Szerk.: Másrészt gondolom minél erősebb az adott gpu annál több szimulációt képes végrehajtani, ergo annál több részecske effektet megjeleníteni. Konzekvenciaképp nem tudom hova lőjjem be a leendő kártyát, milyen ár/teljesítmény sávba.
-
Areturus
tag
Sziasztok! Az AMD R9 290-em mellé keresnék valami budgetes PhysX gyorsítót amivel el tudnék bohóckodni. Leginkább Borderlands 2-höz kellene. A 980-am garanciális szervizben van és nem tudják (vagy nem akarják) megmondani mikor kapok helyette újat...
Itt aprón nézelődöm, s első körben 460 és 550 Ti-re gondoltam. Ti mit javasolnátok? Az újabb keplerek jobbak physx számításra, vagy maradjak a ferminél? Illetve dedikált physx gyorsítónak mennyire kell, hogy bika legyen az adott gpu? A válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Synology NAS
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest