Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Highend55 #8511 üzenetére
Proci cserém is lesz az is hétfőn jön meg hozzá.
Sdi: És van valamilyen játékod amivel tudod tesztelni?
Én hétfőn ha lesz időm kemény tesztelés alá vetem, most GTX460OC van SOC órajelen használom teszteknél, ahhoz való viszonyát fogom megnézni.Nemcsak teljesítménye, hőmérséklete (idle, load), hangossága is érdekel majd hozzá viszonyítva. -
TTomax
félisten
válasz
Highend55 #7959 üzenetére
Szia...
Először is nézz szét itt is... [link]
Vagy esetleg itt...[link]
Most egy hosszabb SLI használat után én azt mondom,hogy a GTX580-al jobban járnál.Én egy GTX460SLI-röl váltottam erre,amit 850-re húztam így nem sokban maradt el egy 470 SLI-töl..
Ami miatt igy döntöttem...Mind az SLI-nek mind a CF-nek van egy kis utánhuzása,én erre érzékeny vagyok,nem lag ez,olyasmi mintha hullámozna akép egy kicsit.
Egy több GPU-s rendszerben mindig valamit álligatnod kell vagy a driverben vagy a pedig az OC-ban ha használsz ilyet....
470 SLi-t például én sosem vennék,amelyik 470-nek jó a hűtése az nem fér el SLI-ben vagy ha elfér akkor az egyik kari lefojtja a,másik kari hűtését... ez pl egy 5770CF-nél annyira nem szempont de egy 470-nél komoly gondokat okozhat mert 90fok felett dolgozik a GPU,ha a kifelé fujós változatot használod akkor ilyenkor ordítanak a ventik,mig egy 580 szép csendben végzi a dolgát.. a jövőre nézve pedig ahol az egyik elbukik ott a másik is...
A 470sli-hez tápot lapot és házat is körültekintöen kell választanod,egy 580-al ilyen gond nincs..én azt mondom inkább 580 mint 470SLI -
Dantenero72
aktív tag
válasz
Highend55 #7717 üzenetére
Hát ha GTA4 maxon 25-30fps meg BC2 dx11 maxon 30-40fps az neked jó... Nem tudom neked az a 550W hany Ampert tud leadni a VGA-dnak de ez szerintem baromsag hogy a tápom szar mivel akkor else indulna a kartyam ,igaz hogy csak valami 30 körüli Ampert tud leadni de akkor meg hogy tud 99%on dolgozni a GPU(mivel min 38A-t irnak hozza)? De hat tapot is honnan szüljek most kidobok 20+k-t egy erősebb tápra aztan ha azse segit akkor nem 80k-t baxtam el a semmire hanem 100K+-t amitol még boldogabb lennék....
-
TTomax
félisten
válasz
Highend55 #6298 üzenetére
Igen, 196-ért tudok asust,ami néha lemegy 185-re ha today only...nem az a baj,hogy nem jó lap az EVGA,hanem az hogy SLI-ben a két kari sokkal jobban melegszik mint single ha nincs köztük elég hely.Tapasztalatból mondom mindegy milyen lapot veszel de ne két slot hanem három legyen a két PCI-E között amit használni fogsz...
-
Def26
félisten
válasz
Highend55 #3728 üzenetére
Én azért cserélném a 470 -et 480 -ra, mert egyszerűen kíváncsi vagyok. Azért nem vettem egyből 480 -at, mert tartottam a hűtés/melegedésétől. Most, hogy egy 470 -es kártyát használok, tudom, hogy nem lehet annyira gáz a 480 sem. No meg persze a többi 480 tulaj szerint sem gáz.
-
joshua7
veterán
válasz
Highend55 #3608 üzenetére
Max nálunk ritka az eVGA, usákiában egyik csak a sok gyártó közül.
Egyébként én is bepattintottam egy GTX470-et tegnap este. Sajna csak egy 3dmark Vantage-re volt időm, de pozitív csalódás egyelőre. 2d-ben csendes, terhelésre megjön a hangja, de semmi extra. Egy HD4850 GS GLH mondjuk sokkal hangosabb nála, de egy ref HD4870 is. 2d-ben 60 fokos nálam, ugyanitt egy ref HD4870 67 fok volt, egy HD5770 (Giga batmobil) 39.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Highend55 #3608 üzenetére
Jól döntöttél szerintem, az EVGA nagyon jó ha nem a legjobb márka überelhetetlen tech. supporttal,a BFG is elit de az XFX-et ebből a körből már kivenném,teljesen átálltak az Ati-hoz lásd. fermiük sincs és már a minőség sem a régi.(tapasztalat)
De mivel én nem fontban kapom a fizetésem (sajnos) jobban meg kell gondolnom,hogy honnan veszem a kártyát és mennyiért.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Highend55 #3510 üzenetére
Nem tudom....
De általában a nyár hardveres uborkaszezon, igy inkább összel és karácsony elötre várnék bármilyen új modelt.
A TOP szegmensben lehet késöbb. Nézzük meg, hogy a GTX280-ra mennyi idővel jöt a GTX285. Ha lesz GF100 rev2. akkor ez az időintervallum lehet kiindúlópont a becslésre.Én spec lemegyek Tiszatóra.. (ha nem lesz sürgöss munkám), ezért a nyár elején eladom a játékos konfigom, de lagalábbis a VGA-t.
Aztán reménykedek az erős forintban és kis veszteséggel veszek összel egy újabbat, csak ismét 3 év garival. Ez a terv... néha bejön. -
sutyi^
senior tag
válasz
Highend55 #2380 üzenetére
Hát ez néző pont kérdése... GTX480 cirka ~80-al gyorsabb mint a GTX285 FullHD felbontás mellett magas AA-val. és nagyjából ennyivel drágább.
Kérdésedre válasz egyszerü, ha azon játékokban amikkel játszol a GTX285 is elegendő fpst produkál tesztek szerint, akkor annyi pénzért NV oldalról nincs igazán jobb alternatíva, szóval megveheted nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest