Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Amig teljesíti amit kell,marad.
Widescreenforumon dopefish csinált widescreenfixert
Ezzel működik a black ops 3D surroundban aa off többi full,30-50 fps között van,jól teljesítenek a kártyák,főleg így meghúzva. Felesleges lecserélnem,nem hiszem,hogy sokkal többet hozna.
Crysis 2-nél már lehet szemezgetni az új kártyákkal. -
törölt tag
-
törölt tag
ezt néztem ki ASUS P6T7 WS SuperComputer.
Játék közben pattog a hang,újra raktam a wint,szétszedtem a gépet,szal mindent megpróbáltam változatlan.Zene,filmnézés minden ok ,csak játékok alatt. Mitől lehet ez?
Az alaplap nem igazán 480 tri sli-hez lett tervezve. Az alaplap miatt van v.proci? -
-
TomiLi
addikt
Remélem, hogy nem csak kacsa. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Az egy kicsit fura, hogy csak úgy a semmiből röppent fel ez a hír, és pont az új radeonok érkezése előtt. Ha igaz is, nehogy úgy járjon a GTX580, mint tavaly a GTX480!
Az biztos, hogy jól járnánk vele, így az év vége felé, ha nem megint csak az ati tarolna. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez nagyon a fejlesztőkön múlik. Az IGP-s procik már jó felépítésűek a heterogén számításokhoz. Akár azt is meg lehet oldani, hogy a fizikai számítást valós időben megosztani a CPU és az IGP között. Az eredményeket is vissza lehet küldeni a CPU-nak, hiszen a kommunikáció chipen belül gyors. Ha erre megy a fejlődés a szoftveres oldalról is, akkor elég komoly előnybe kerülhet a Sandy Bridge és a Llano.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szvsz ez a hőmérséklet mizéria túl van egy kicsit misztifikálva. Kellemetlen érzés az embernek, ha a gépben van egy konkrét fűtőtest, de ez a hardver számára nem megterhelő. Ami probléma lehet az a gyors lehűlés és felmelegedés. De a notis botrány óta az NV is minőségibb kötéseket alkalmaz, ergo ennek sem lesz komoly következménye.
Ezt egyébként sokan félreértik a kereskedelmi szinten is, és fosnak is tőle. Az NV nem azért ad 1 év garfit a GF100-ra, mert meleg és hamar elromlik, hanem azért, mert a chip piaci élettartama lesz kevés. Augusztusban már vissza is fogják a gyártást, és őszre ki is adják az EOL-t (persze a GT200-hoz hasonlóan azt kommunikálják majd, hogy gyártják). Nyilvánvaló, hogy egy alig fél évet élt chipre nem fognak két év garit adni a gyártópartnereknek. -
HSM
félisten
Magasabb színmélységen dolgozik a HDR, sokkal szebbek emiatt a színek, ez a legfeltűnőbb, plussz az árnyékokat is SSAO-val számolja ami miatt szebbek. Elég látványos amúgy a különbség emiatt.
Itt egy kép a menüből, ahol eléggé látszik: [link]
Mondjuk élőben nem tűnt fel nekem élesedés, de a színek igencsak. -
fsb1000
nagyúr
7 hónap?
Akkor pont karácsonyra lenne rev2. Azaz GTX485 meg GTX475.De eddig semmilyen komoly hír nem erősítette meg, hogy lesz ilyen verzió.
Különben is.. a 475 hova poziciónálódna? Rá a 480-ra? Csak kevesebb fogyasztással csendesebb/nagyobb hűtővel, a mostani 470 árában?Nehéz elképzelni....
-
fsb1000
nagyúr
Pálya betöltésnél egészen halkan, de lehet nem a VGA, máskor is hallottam már.
"Infinity" , ezt a CUDA drivert kipróbálom, de majd csak este lesz rá időm.
GTA4-et mindig az első pályán tesztelem. 90sec alatt érek el a kiindulási ponttól, a 3. benzinkútig. (a nevét fejből nem tudom)Nekem nincs Metro2033-am, de ebből nincs demo vagy bench?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest