- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
excreator
csendes tag
válasz
Lalaland #3065 üzenetére
Nem a pénz nem számít, csak olcsón kapom (nem lopott v. ilyesmi). De nincs kedvem barkácsolgatni. Sosem voltam az a túlhúzós, OverClocking FAN, víz- és egyéb hűtőrendszer barkácsoló ember. Én csak szeretnék egy olyat venni ami tetszik. Az a baj, hogy egy oldal sem foglalkozik a kártyákkal ilyen szinten. Ezért szeretnék a tapasztalatokra, tanácsokra támaszkodni. Nem tudom, hogy pl ezek a kártyák tudják-e a FAN szabályozást. Mert pl. az MSI nem tudja, és ezt a weblapján ki is jelenti. A többi gyártó, meg relámozza, hogy a passzív hűtős kártyájaik 0dBA, de azt már nem írják, hogy ami nem passzív, az milyen zajkibocsájtással dolgozik.
-
excreator
csendes tag
Igen, mivel "gagyi" régi házam van, nem tudok berakni a gépbe max 1db 80mm-es Chassis FAN-t. Én így nem tartom biztonságosank. A mostani újabb, jobb házak már erre ki vannak élezve, az én házam kb 6 éves, csak a tápot dobtam ki belőle, gondoltam házat nem cserélek mert a vas kalitka megtartja a HDD-t, alaplapot, stb.
-
excreator
csendes tag
válasz
mazda626 #3048 üzenetére
Most a gépembe tesztképpen beraktam egy Leadtek 8600GT Zalman Edition kártyát. Nagyon tetszik, lehet meg is veszem. A gépemben egy 5200+ proci van, szóval ha nekilódul a GAME, akkor a CPU cooler is felpörög. Ha a kártya akkor hangos kicsit nem baj, de azt szeretném, hogy akkor legyen csendes mikor nem megy a játék. Napközben néha asszony itt ül, Ő nem szereti hallgatni a zajt.
A pénz meg nem fontos, úgysem olyan áron veszem mint ami az árlistákban van.
-
excreator
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól. Szeretnék venni egy 8600GT vagy 8600GTS kártyát, semiképp sem passzív hűtőset viszont olyat, ami csendesebb. Pl. azt tudom, hogy a Leadtek 8600GT Zalman hűtős kiadása teljesen jó, de pl azt is tudom, hogy az MSI 8600GTS OC verzióján állandóan maxon forog a vetillátor, ha kell ha nem. Valakinek van-e tapasztalata bármilyen kártyával, esetleg egy oldal ami ezzel foglalkozik, stb.
Segítségeteket előre is köszi.
-
excreator
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól. Szeretnék venni egy 8600GT vagy 8600GTS kártyát (inkább GTS), semiképp sem passzív hűtőset viszont olyat, ami csendesebb. Pl. azt tudom, hogy a Leadtek 8600GT Zalman hűtős kiadása teljesen jó, de pl azt is tudom, hogy az MSI 8600GTS OC verzióján állandóan maxon forog a vetillátor, ha kell ha nem. Valakinek van-e tapasztalata bármilyen kártyával, esetleg egy oldal ami ezzel foglalkozik, stb.
Segítségeteket előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest