- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
dfodor
tag
Most vettem palit 7600 gt-t, de egy problemaba utkoztem. Elkepzelheto hogy a kartya installja miatt belassul a gep? Nem tudom ez-e az oka, de ketszeri telepites utan ugy tunik. Ezzel esetleg osszefuggesben lehet, hogy win bejelentkezes utan mindig kapok egy buborekot hogy az sli nincs engedelyezve. Ezt ki lehet loni?
-
dfodor
tag
a palit az milyen kartyakat gyart? Eddig nem talalkoztam vele, de lehet hogy az en hibam
Valakinek van vele tapasztalata?
-
dfodor
tag
válasz
Csiborbogár #3505 üzenetére
Koszi!! Es akkor ha a boltban rakatom ra? Ha mar kiadok par tizezer forintot akkor nem akarok kockaztatni hogy megkarcolom-e vagy nem.
-
dfodor
tag
Az igaz, hogy ugrik a gari ha a gyari hutot az ember maga cserlei le?
-
dfodor
tag
Az egyik boltban azt mondtak h 7600 gt-t vagy leadtek-tol vagy club 3d-tol erdemes venni. Ez mennyire igaz? Ugy lattam itt szinte mindenkinek inno-ja van...
Nem hasznal veletlen valaki lunuxot 7600 gt-vel? -
dfodor
tag
Vasarlas elott allok s szeretnek nemi segitseget kerni. Ha jol tudom a 7600 gt es gs kozott kb 60 mhz a kulonbseg, amit alacsonyabb fesszel ''ernek el'' egyebkent mas kulonbseg nincs. Valahol olvastam h alacsonyabb feszultsegnel nagyobb elettartamra lehet szamitani, bar nem tudom hogy ez csak tuningra vonatkozik-e vagy egyebkent is. Mindenesetre ha ez igaz, akkor varhato hogy a gs tovabb birja? Pls homalyositsatok fel!
-
dfodor
tag
az inno3d honlapjan a 7600 GT kartyanak min 450 W-os, a 7900GT-nek min 500 W-os tapot ir [link] Ez valami vicc??? 400W-ossal meg se fog nyikkanni?
-
dfodor
tag
válasz
CortezX #1781 üzenetére
Mi a különbség a GT és GST között?
Nem akarom tuningolni, télleg a legfontosabb hogy bírja. Ha az Asust nem lehet tuningolni, de sokáig bírja, akkor az nekem ok. Nem mondom hogy az ár nem számít, de inkább most kifizetek valamivel többet csak utána már ne kelljen rákölteni.
A mostani PII-t már nem igazán tudom fejleszteni. Jol bírja, de SD ramokkal már nem az igazi -
dfodor
tag
melyik gyártótól érdemes venni 7600gt-t? Gigabyte alaplaphoz gigabyte, Asushoz Asus, vagy ez nem törvényszerű?
Legfontosabb szempont hogy sokáig bírja...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 1 év gari SAPPHIRE Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20G GDDR6/Foxpost ok
- Nvidia GTX570 DUAL VENTIS, hűvös újszerű Bequiet 700W tápegységgel akár
- NVIDIA Quadro M2000 - 4GB - GPU
- Nvidia GeForce ASUS RTX 2080Ti 11GB eladó! Eladó a címben említett kártya...
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ 4GB GDDR5 256bit
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest