- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
-
fagy53
nagyúr
válasz
ricsy888 #5278 üzenetére
Hát, ezt a kártyát nem ehhez a játékhoz csinálták!
Nekem is 12 pipám van, mivel ua a kártyánk csak itt már számít a 740MHz-es GPU.
Miért nem a bench-et használtad, játékra persze nem jó, de objektív teszt és azért készült, hogy jól be lehessen állítani a grafikát a géphez.
-
greatchaos
addikt
válasz
ricsy888 #5258 üzenetére
az asus rendre csinál a referenciától lényegesen eltérő, nagyon gagyi példányokat. lehet itt is errő van szó. mert egy 800-s órajelet simán lenyomnak egy ddr1-s chippel is... viszont nem kell tuningra számítani. bár megjegyzem, a vga hűtés is a megnevettető kategóriába tartozik
-
-
greatchaos
addikt
válasz
ricsy888 #5110 üzenetére
én spec elhatároztam, hogy nem lesz vista a gépemen, így a dx10-s vga-akt is kihagyom (a ms tervei szerint elég sokáig fog tartani) így nem is érdekel. bár játszani nem szoktam, ígymajd csak ki lehet bírni... most egy s3 1mb-ről vagyok, de általában int gf6100 a nyerő, csak most eladtam mindenestől...
-
greatchaos
addikt
válasz
ricsy888 #5108 üzenetére
pedig nem ez a szándékom volt, de jó ha tudja az ember... de egy jó lap, az nagyon gyorsan egy nem túl jó lap lesz, amint kijön egy új chipset, amni már támogatja a következő generáviós procikat, amit éppen vettél, az meg pont már nem... az is bosszús... főleg egy olcsó klíma áráért...
-
greatchaos
addikt
válasz
ricsy888 #5103 üzenetére
jah, veszélyes, mert gyakorlatilag 2-3 hétre szól a beketetés, utána meg nem kell... aztán eszik is vagy 3,6kw-t óránként... pörgeti az órát...
nálunk minden szobában van, meg is látszik nyáron a számlán...
illetve tavasszal is van egy rakat költsét, met karbantartani kell, gázellenőrzés, takartás...
-
VR6-Fan
veterán
-
VR6-Fan
veterán
válasz
ricsy888 #5067 üzenetére
effektív számításiteljesítménybe beleszámít, ennyivel jobb a c2d, vagy már túl volt húzva valamid.
(am legjobb pontomat egy magos A64-el 3700+ értem el 8000 pont körül)
-
fagy53
nagyúr
válasz
ricsy888 #4960 üzenetére
Sajátgép>c:meghajtó>Program Files>Elektronic Arts>Crytek>Crysis Demo>Bin32>BenchmarkGpu - és már megy is, 4x körbefut majd megáll és kiírja a 4 kör eredményeit.
lory87k: próbáld ki Te is, hogy a driver-ben, a 3D beállítások megadása ablakban a Vonalsimítás-t 2x-esre állítod éppenúgy mint a játékban. Így nézd meg ugyanannyi FPS-t kapsz-e. Ezt az NFSPS-re írtam.
-
Hoffer
őstag
-
Hoffer
őstag
válasz
ricsy888 #4950 üzenetére
Ugy értve nem ment fullon a crysis, hogy semmi simitás és a viz nem maxon! Amugy COD4 maxon 22FPS! Az airbornnál meg nem tom mi volt kikapcsolva még , csak tom h ki volt vmi, csak már rég játszottam vele!!
De persze csak kb 3 percig játszottam , egy pályán majd vmikor amikor hoszabb ideig játszok akkor irok rendes eredményt!! -
fagy53
nagyúr
válasz
ricsy888 #4950 üzenetére
Nem probléma csak egy kis ellentmondás.... előtte ez van: minden játékot kivéve a crysis és az airborne tudok játszani full grafikán - két vessző kimaradt, de a lényeg, hogy ez a két játék nem full grafikán.
Egyébként a 2600PRO 850/980-on a Crysist 1280x1024, minden high, AA=off 13.9 FPS-szel hozza!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Nők, nőügyek (18+)
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest