Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
California01
csendes tag
Ilyen kártyám volt és megkell hogy mondjam nem ér semmit!!!
Én főleg tuningra használtam már a gépem nem erről megy de tegnap megnéztem a kártya fizikai határait és nem csalódtam [250/331]-ről nem vártam volna de [406/508]-ig sikerűlt tolni!!!
Ekkor két táphűtő volt segítségemre!!!!
A 3Dmark03-ban pedig így nőtt az eredmény a 115%os össz tuningot követően: 864-default ====> 1479 (végtuning)!így már hibázott (nem is gyengén)
SZAL EZ A VGA TUNINGRA KIRÁLY!!!!! és nem várt eredményeket tud mutatni
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én főleg tuningra használtam már a gépem nem erről megy de tegnap megnéztem a kártya fizikai határait és nem csalódtam [250/331]-ről nem vártam volna de [406/508]-ig sikerűlt tolni!!!
Ekkor két táphűtő volt segítségemre!!!!
A 3Dmark03-ban pedig így nőtt az eredmény a 115%os össz tuningot követően: 864-default ====> 1479 (végtuning)!így már hibázott (nem is gyengén)