- RAM topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Na, majd elmegyek jövő héten és keresek egy olyan átalakítót, köszi a tippet. A hűtővel meg majd küzdök egy jót szerintem, de erre nem is gondoltam még hogy a bordát szétfúrjam, szintén köszi ! :D
-
-
Esmein
nagyúr
Hmm... Jól hangzik :) A két tüske helyére milyen csavar herül ? Vagy marad a mostani patent megoldás ?
-
Esmein
nagyúr
Azt értem, de az alap kis micsoda helyére én egy socket A baromnagy hűtést gondoltam.
-
Esmein
nagyúr
Adott a probléma: az alaplapomon 2 db venticsatlakozóhely van és kellene még olyan csatlakozás, ugyanis vettem egy 8 centis ventit előre, nagy gáz az ha egy tápcsatlakozót szétbontok és abba fűzöm a venti drótjait ?
Másik probléma: Van egy elfekvő méretes socket a hűtőm, ventivel mindennel, hogyan lehet ezt rámoddolni egy abit siluro gf3ti200-ra, ugyanis az egészet borda takarja és nekem nagyon ragasztás szaga van a dolognak. Majd hazamegyek megnézem pontosan hogyan van rajta a borda. A Socket A hűtőt nem lehet rátenni másképp csak ha ráragasztom. Mivel érdemes, vagy esetleg van egy alternativ módszer is ?
Aktív témák
- RAM topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Robogó, kismotor
- Formula-1
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest