- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
Sas madár #3722 üzenetére
De az időzónák "fogalma" meg van ugye?
Most mit nem értesz? UTC-hez képest mi egy órával (60 perc) előrébb vagyunk. Most van 13 óra... az utc zónában pedig dél, most szaggatják a nokedlit a pörihez.
-
qzole
csendes tag
válasz
Sas madár #1508 üzenetére
Sziasztok!
Én is most rendeltem előszőr Gearbesttől, eddig úgy tűnik, minden rendben, tegnap érkezett a csomag Best-be.
Én hétfőn hajnali 0:10-kor adtam fel kb a rendelést Xiaomi Redmi 2 Pro-ra, EU raktárból. Reggel amikor néztem az oldalt akkor már azt írták az EU raktárra, hogy out of stock. Azután találtam rá erre a fórumra, és kezdtem el izgulni, de másnap már úton volt a csomag, szóval lehet tényleg enyém volt akkor az utolsó, és nem kamuznak. Én egyébként fizettem rá shipping biztosítást.Kicsit zavaró egyébként, hogy a tracking oldalon a value az pont a fele annak amit fizettem. Nem tudom, hogy mit akarnak elérni azzal, hogy ezt nem adják meg pontosan, lehet, hogy összefügg azzal, hogy mindenkinek azt mondják, hogy a rendelés értékenek a felét fizetik vissza amikor eltünt a csomag?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Sas madár #1508 üzenetére
Nekem is, ha visszajött a pénz vagy a Paypaltól, vagy tőlük, akkor megint megrendelem a telefont, ha nem az újraküldést választják, mert verhetetlen az ára így is náluk.
Tisztában vagyok vele, hogy nem szándékosan okoztak bajt és a DPD sara, egyedül az a szomorú, ahogy a helyzetet kezelik, de az új szállítási lehetőségek miatt nagyon valószínű, hogy ezt is megoldották már. Egyszerűen páran rosszkor rendeltünk.k55301
Most pár napig biztos nem tudják majd Neked feladni, mert ünnep van Kínában talán okt 7-ig. Szóval ne aggódj, ha egy darabig nem mozdul a csomag.
-
ottobacsi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged