Hirdetés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nadragulya
csendes tag
válasz
Tommmysun #28720 üzenetére
Nem éppen mostani az én rossz tapasztalataim sora, azóta kerülöm is őket mint ördög a tömjénfüstöt. Örülök neki ha most másoknak már sokkal kedvezőbb tapasztalatai vannak.
Nyilván nem a megrendelést követő 2. héten reklamáltam, hanem amikor a csomagkövetés szerint a küldemény címzettnek kézbesített állapotba került és azt követő 3 hét múlva sem találkoztam a megrendelt árúval. Ezek után nem tudom mire kellett még várni, de nem vaklárma volt a reklamáció, mivel azóta sem érkezett meg a csomag. Ezt követően egyszerűen közölték, hogy mit keresek rajtuk, nem biztosított csomag volt, így aztán csak az én problémám ha elveszett, legközelebb biztosítással vegyem. Megspékelve a jó tanáccsal, hogy kerestessem én a Magyar Postánál, de azok nem keresik csak a feladó kérésére. Na ettől a ponttól kezdve mondom, hogy teljesen inkorrekt a csapat. Tudatlanul, dőre módon feltételeztem, hogy PP-s vásárlásnál az ő érdekük is az, hogy az átvétel igazolt legyen, ne felesleges labdapasszolgatássá váljon a történet. Belátom tévedtem. Sok üzenetváltás volt, ennek során ők közölték, hogy a csomagkövetés sajnos sokszor fiktív adatot tartalmaz, arra én aztán ne hivatkozzak. Megegyeztünk, mert nagyon meguntam a történetet.
Volt gyári hibás áru történetem is, tudták is hogy az egész széria hibás (chuwi hi8 pro tablet első sorozat - a kétkedők kedvéért), de ott sem volt bennük semmi rugalmasság. Az előző történet fényében ott is viszonylag hamar megadtam magamat. Na erre mondom, hogy nem egy vevőbarát csapat. Tudom bennem van a hiba, utálok alkudozni, cigánykodni (főként amikor nyilvánvaló a helyzet), ezeknek meg ez az alap.
Nem akarom túltolni a bicajt és mindenbe kötözködni, csak már úgy áll a helyzet a talplókirály, aki szabadságuk alatt zaklatja a szerencsétlen jóindulatú, segítőkész kínai kereskedőket.
Az ünnepekre való utalást is arra értettem, hogy nem óhajtok személyeskedve pl. boldog kínai újévet kívánni, vevő és eladó viszonyban vagyunk, talán nekik is alkalmazkodni kellene hozzánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest