Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Az a sima visszatevéses és visszatevés nélküli mintavétel, meg feltételes valószínűség nem?
Szerencsére ezek mennek, inkább a könyv későbbi részére kell ráfeküdnöm, de már baromira unom a tanulást, szerintem tolok egy kis lego star warst, vagy lego indiana jonest.
Én ma pl. unva a könyvbeli példákat azt számoltam ki (mondjuk már tudtam régebben is az eredményét), hogy ha texas hold'em-ben flopon van egy flush draw-d, akkor mennyi esélyed van ott a flushre, ill, ha nem jött le, akkor turnön mennyi esélyed van még a flush-re.
Valamelyik nap meg a 21-et néztem, ott pedig a Monty Hall paradoxonról volt szó, azt is nekiálltam Bayes tétellel kiszámolni.

szerk.: Okica : jó választás volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest