Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
őőő..hát nem tudom. Én nem túl sok jót hallottam róla. Inkább úgymondom, hogy nincs igazán értéke annak a papírnak amit ott adnak. Nekem mind tanárok, mind olyan helyen ami mondjuk úgy ''munkahely'', aztmondták, hogy a gdf-s eket nem szeretik, mert kicsit az egész ilyen ''űrbiolódus'' képző. Potya dolog.
Elmész melóhelyre, megkérdezik hol végeztél, mondod GDF, és ők meg mondják jobbra az ajtó, viszlát.

Legalábbis én elég sok helyről ezt hallottam vissza, de nem akarom lebecsülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Fűnyíró topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Samsung Galaxy A20e 32GB /Független/Szép állapot/Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest